a63d7e82-5714-4e19-9199-c3bca6595c65

Sparringspartner: Webcare

Profiel vrijwilliger

Een webcare of social media specialist, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde webcare thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met webcare zaken als tone of voice, kanalen, escalatieprocessen, rules of engagement etc.

Ervaring met:

  • Communicatie

Organisatie in het kort

Dankzij Milieudefensie staat eerlijke en duurzaam klimaatbeleid overal op de agenda, bij burgers, bedrijven en politiek!

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Ontwikkelingshulp

Project details

💒 Milieudefensie

⏱️ 1-4 uur in totaal

🗓️

💻 In een videocall.

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw expertise in webcare kunnen wij alle klimaatdrammers, klimaatontkenners en alles wat er tussen zit, netjes te woord staan!
Melisande van Engelenburg
Geschreven door Melisande van Engelenburg van Milieudefensie

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

We werken met 7 vrijwilligers die de webcare doen. Ik heb hun allen ingewerkt in het doen van de webcare, het werken met social media tool Coosto en het gebruiken van onze kennisbank. Het kennisniveau van de vrijwilligers over marketing of communicatie is verder gering.

De inhoud van de sessie.

  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: tone of voice, escalatieprocessen, kanalen, rules of engagement etc.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Milieudefensie
Milieudefensie

De missie van Milieudefensie .

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Als onafhankelijke milieuorganisatie werkt Milieudefensie aan een duurzaam en eerlijk Nederland. Dat doen we graag samen met jou. Samen zorgen we dat overheden en bedrijven veranderen. De komende jaren focussen wij op een eerlijke en duurzame transitie. Dat noemen wij ook wel klimaatrechtvaardigheid. Iedereen kan meedoen aan de transitie omdat we lusten en lasten eerlijk verdelen. Doe je mee?

Lees meer

Professionals over Milieudefensie

Maartje 👐 Training en advies Canva Pro

Maartje
Ze gerichtte vragen hadden waar ik mee aan de slag kon

Miranda 👐 E-book design

Miranda
Het was een fijne samenwerking met Milieudefensie omdat het contact snel en soepel verliep. De gevraagde gegevens werden snel aangeleverd. Na 3 ontwerpen voorgelegd te hebben is er 1 gekozen die het beste past bij Milieudefensie. Duidelijk feedback waardoor ik verder kon om het ontwerp te finetunen. Kortom een hele fijne samenwerking en een heel leuk project om vorm te geven. In het najaar komt een vervolg editie.

Laura 👐 Analyse Social Media kanalen

Laura
Leuke enthousiaste groep mensen die samen werken voor een heel goed doel. De opdracht was duidelijk en de samenwerking goed. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de leuke samenwerking!