Macula 2

Hulp bij Kwantitatief Onderzoek

Profiel vrijwilliger

Een business developer of marketeer die een kwantitatief marktonderzoek kan uitvoeren en deze kan vertalen naar doelgroepsegmenten. Benodigd: ervaring met kwantitatieve onderzoeksmethoden zoals enquêtes of deskresearch.

Ervaring met:

  • Business development

Organisatie in het kort

Maculadegeneratie is een ingrijpende oogziekte waarbij het gezichtsvermogen steeds verder achteruitgaat en het is de belangrijkste oorzaak van slechtziendheid in Nederland. Wij staan voor patiënten klaar en bieden hen steun, maken zorg toegankelijk en onderzoek mogelijk.

  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Wetenschap en onderzoek

Project details

💒 MaculaVereniging

⏱️ 20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw hulp kunnen we zicht krijgen op de bekendheid van MD. Op basis hiervan verwachten wij dat onze adviezen in de preventieve sfeer in vruchtbaarder aarde vallen.
Heleen wilke
Geschreven door Heleen wilke van MaculaVereniging

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Het woord Macula is zo onbekend onder de mens en wij streven ernaar om dit te veranderen. Een vroegtijdige diagnose kan namelijk latere klachten verminderen. Onze doelgroep is de 6o plusser en de huisarts, van beiden groepen zouden we willen weten of zij maculadegeneratie kennen en wat de signalen zijn. Uiteraard gaan we je helpen met het opstellen van een vragenlijst & het enquêteren.

Wat hebben we nodig?

  • Hulp met het opzetten van een kwantitatief onderzoek naar een doelgroep d.m.v. enquêtes.
  • Samen een vragenlijst opstellen.
  • De data van het onderzoek overzichtelijk gemaakt in een document.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • De doelgroepen die we willen bereiken: huisartsen & 60 plussers
  • De doelen/challenges die we hebben.
  • Missie en visie.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

MaculaVereniging
MaculaVereniging

De missie van MaculaVereniging .

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Haarlem

Maculadegeneratie is de belangrijkste oorzaak van slechtziendheid in Nederland. Het gezichtsvermogen gaat steeds verder achteruit, wat veel impact heeft op de levenskwaliteit van de patiënten. In veruit de meeste gevallen is er medisch nog weinig tot niets te doen aan het degeneratieproces. Voor degene met MD en hun omgeving is het daarom belangrijk te leren omgaan met de beperking van het gezichtsvermogen. MaculaVereniging biedt steun en perspectief voor deze mensen. Ze kunnen bij ons terecht voor vragen, om hun verhaal te delen en om informatie te vinden op onze website. Daarnaast vergroten we de bekendheid, maken we onderzoek mogelijk ism MaculaFonds en zorgen we voor toegankelijke zorg.

Lees meer