280776631 408564417946475 4560494422386556211 N

Communicatie Ondersteuning en Advies

Organisatie in het kort

Maag Lever Darm Stichting

Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Wij bieden betrouwbare voorlichting en maken onderzoek mogelijk.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

4 tot 8 uur per week voor 1 maand

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise binden we meer deelnemers aan de Zuiderzee Klassieker en brengen zo meer geld binnen in de strijd tegen spijsverteringsziekten

Sandra Vrakking

Sandra Vrakking

Maag Lever Darm Stichting

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is onze droom. Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Met ons fietsevenement, de Zuiderzee Klassieker, halen deelnemers op een actieve manier geld op voor onderzoek naar spijsverteringsziekten. We zien een kans om meer deelnemers aan de Zuiderzee Klassieker te binden met een campagne en hebben ook genoeg toffe ideeën. We willen graag met jou sparren hierover zodat we alles eruit kunnen halen wat erin zit. En het zou daarnaast geweldig zijn als je ons bij deze campagne kunt helpen met verschillende teksten te schrijven!

Hier zijn we naar op zoek

  • Ondersteuning bij het maken van communicatie content, voor een periode van 1 a 1,5 maand, voor minimaal 4 uur per week.
  • Sparren over de ideeën die we hebben om deelnemers te werven en daarbij het aandragen van tips en tricks vanuit jouw expertise.
  • Het schrijven van verschillende teksten voor onze communicatieactiviteiten, zoals: social posts, nieuwsbrieven, interviews, etc.
  • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter of communicatie specialist die ons kan helpen bij het schrijven van verschillende teksten en sparren over ideeën voor een nieuwe campagne. Benodigd: ervaring met campagneconcepten en het schrijven van de benodigde teksten.

✍️ Copywriting

Dit hebben we al in huis

  • Een communicatiemedewerker die inhoudelijk betrokken is bij de campagne.
  • Budget voor wervingskosten.
  • Doelgroepsomschrijving.

Maag Lever Darm Stichting
Maag Lever Darm Stichting

De missie van Maag Lever Darm Stichting.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Amersfoort

Wist je dat twee miljoen (!) Nederlanders dagelijks kampen met schaamte, angst, onmacht en lichamelijk ongemak door spijsverteringsaandoeningen? Dit zijn bijvoorbeeld mensen met PDS, darmkanker, coeliakie en ziekte van Crohn. Voor hen werken wij als MLDS dagelijks aan oplossingen. Dit doen we samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers. Wij geloven dat grip op de spijsvertering zorgt voor gezondheid en kwaliteit van leven: "Een gezonde spijsvertering voor iedereen", is de droom van de Maag Lever Darm Stichting.

Lees meer