2bf497fb-5f62-47f5-a301-b54ee59e3bbb

Fotoshoot Kringloop

Organisatie in het kort

Kringloop Nieuwe Vorm

Wij geloven in ieder mens én in een duurzaam hergebruik van goederen. Ons doel is dat wij een werk- en ontmoetingsplek creëren voor iedereen, zonder oordeel en met een warm, open hart. Daarbij stimuleren we hergebruik van spullen en kleding.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met professioneel gemaakte foto's krijgen onze social media uitingen meer aandacht en komen wij goed over bij onze klanten en andere doelgroepen.

Karin Beenen

Karin Beenen

Kringloop Nieuwe Vorm

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij hebben een nieuw marketingplan. Om onze sociale mediaposts vooruit te plannen zijn wij op zoek naar een fotograaf die een fotoserie kan maken zodat wij weer veel materiaal hebben voor bij onze social media uitingen. Wij missen de expertise om kwalitatief goede foto's te maken van onze Kringloopwinkel, de werkzaamheden, de verschillende afdelingen etc

Hier zijn we naar op zoek

  • Een fotoshoot van onze prachtige locatie en de werkzaamheden, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

We zoeken een fotograaf om samen met ons onvergetelijke momenten vast te leggen, bijvoorbeeld bij activiteiten, inspirerende mensen of evenementen.

  • Heb je je eigen fotografie apparatuur? Dan ben je degene die we zoeken.
  • Help ons verhalen te vertellen door middel van prachtige beelden op locatie.
  • Leg de essentie van onze missie vast met jouw ervaren oog en expertise.
📸 Foto

Dit hebben we al in huis

  • Locatie waar we foto's kunnen nemen: Kringloopwinkel Nieuwe Vorm, Drenthehaven 2 in Nieuwegein
  • Datum kunnen we afstemmen.

Kringloop Nieuwe Vorm
Kringloop Nieuwe Vorm

De missie van Kringloop Nieuwe Vorm.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Nieuwegein

Onze missie is om spullen en mensen meer dan alleen één kans te geven. Iedereen hoort erbij en mag meedoen en de kringloop is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en worden. Ook stimuleren wij hergebruik door spullen een nieuwe bestemming te geven. Daarnaast ondersteunen wij het werk van goede doelen, door mensen die het minder hebben blij te maken met ‘nieuw’ goed. Wij maken ons sterk voor mensen die het minder hebben en kwetsbaar zijn, of dit nu psychisch, sociaal, fysiek of financieel is.

Lees meer