9ba89bdd-324b-4479-b349-dd66898d9e36

AVG website audit

Organisatie in het kort

KNCV Tuberculosefonds

We zijn de grootste organisatie ter wereld die zich uitsluitend toelegt op het elimineren van de ziekte TBC en zijn wereldwijd erkend als expert op dit terrein. In Nederland is de ziekte onder controle, wereldwijd is TBC de meest dodelijke infectieziekte, met maar liefst 4.000 doden per dag! Onnodig. Want TBC is te genezen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Wetenschap en onderzoek
💛 Welzijn

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We vinden het belangrijk om gegevens goed te beschermen. Daarom zoeken we iemand die ervaring heeft binnen AVG-wetgeving en met deze kennis een scan van onze website kan maken en ons kan adviseren. Zou jij ons advies kunnen geven hoe we de inrichting rondom AVG wetgeving kunnen verbeteren?

Hier zijn we naar op zoek

  • Een analyse van de AVG-aspecten binnen de KNCV Tuberculosefonds website: wat doen we goed, wat kan beter, wat zien we over het hoofd en wat heeft hoge prioriteit om te verbeteren?
  • Advies over de belangrijkste inzichten gerelateerd aan AVG aspecten.
  • Aanbevelingen (met concrete next steps) hoe we dit kunnen verbeteren.
  • Een rapport/presentatie met bovenstaande inzichten, die we intern kunnen gebruiken voor verdere invulling.
  • Goed om te weten: de werkzaamheden om de concrete actiepunten/verbeteringen door te voeren zijn geen onderdeel van dit project.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een legal- of AVG professional die een analyse van onze website kan uitvoeren in welke mate wij voldoen aan AVG en aanbevelingen kan doen om dit te verbeteren, met behulp van een adviesdocument of presentatie.

KNCV Tuberculosefonds
KNCV Tuberculosefonds

De missie van KNCV Tuberculosefonds.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Den Haag

Wij zetten ons in voor de wereldwijde eliminatie van tuberculose door ontwikkeling en implementatie van effectieve, efficiënte en duurzame tbc-bestrijdingsstrategieën.

Lees meer