Kinderen

Nieuwe huisstijl + logo

Organisatie in het kort

Kipepeo Family Foundation

We helpen gezinnen met duurzame oplossingen, op het gebied van wonen, gezondheidszorg, educatie, werk & gezinshereniging. Hiermee willen we de kans vergroten dat kinderen bij hun familie kunnen blijven wonen en niet op straat terecht komen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp
💛 Welzijn
💛 Armoede
💛 Kind en gezin

Project details

⏱️

Vanaf de start: 20 tot 40 uur, binnen 3 tot 6 weken. Vanuit huis.

apostrophe-beginning

Met een update van onze huisstijl en onze site wordt onze uitstraling professioneler en passender bij de personen en organisaties die wij willen bereiken.

Annemiek  Tigchelaar

Annemiek Tigchelaar

Kipepeo Family Foundation

Projectomschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Om zoveel mogelijk kinderen, jongeren en gezinnen te kunnen ondersteunen, hebben wij geld nodig. Voor het genereren van inkomsten voor de stichting is het van belang dat de uitstraling en communicatie optimaal is naar organisaties die ons (mogelijk willen) sponsoren. En ook naar de potentiële gasten van het hostel. Omdat de inkomsten van het hostel weer naar de stichting gaan.  

Goed om te weten.

De opdracht wordt gegeven door een kleine organisatie, waardoor het werk een groot verschil kan maken. De designer in NL werkt direct samen met het team in Tanzania. Daarbij is er een Nederlandse contactpersoon beschikbaar die 1 van de founders en ook de organisatie kent, en als vrijwilliger ook betrokken kan zijn vanuit Nederland.

De contactpersoon Joy woont en werkt in Tanzania. Het contact met haar is dus via (Whatsapp) bellen en mail. 

 

Kipepeo Family Foundation
Kipepeo Family Foundation

De missie van Kipepeo Family Foundation.

🌏Ontwikkelingshulp
📍Moshi

Kipepeo is een non-profit organisatie die families ondersteunt die in moeilijke omstandigheden leven, op het platteland rond Moshi. Hiermee willen we de kans vergroten dat kinderen bij hun familie kunnen blijven wonen en niet op straat terecht komen.

Lees meer