d0c5739d-bd53-4954-bec2-f02e1eed26f1 (1)

Call: Feedback & tips video edit

Organisatie in het kort

Alle activiteiten van Kikid zijn erop gericht jongeren te laten voelen dat ze precies goed zijn zoals ze zijn. We maken hen bewust van de enorme kracht en invloed die ze hebben. Als jongeren hiervan bewust zijn, maken ze betere keuzes en hebben ze meer kans om op te groeien tot succesvolle en gelukkige volwassenen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Welzijn

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Projectomschrijving

We zijn bezig met het maken van een online soap met onze jongeren/acteurs. Een aflevering bestaat uit videofragmenten die zijn opgenomen door henzelf met een mobiele telefoon. Graag krijgen we feedback, top & trics omtrent hoe we dit nog mooier/beter kunnen maken. Daarbij gaat het ons niet om de content maar wel om de vorm, triggers om verder te kijken, duur etc..

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

  • Het is een must om eigen camera-apparatuur te hebben.
  • Help ons de boodschap van onze organisatie tot leven te brengen via een pakkende video, van productie tot bewerking.
  • Wil jij meedenken over het creatieve script? Dan is dat een geweldige bonus die we zeker waarderen.
📹 Video opname
🎬 Editen
Kikid
Kikid

De missie van Kikid.

📚Educatie
📍Haarlem

Stichting Kikid maakt sinds 2007 theatervoorlichtingsprojecten, projectweken, digitaal lesmateriaal en trainingen en voert die uit op scholen in het middelbaar onderwijs. Kikid ontwikkelt projecten waarbij er een open en oprechte dialoog wordt aangegaan met jongeren, over thema’s die in hun leven een belangrijke rol spelen. Thema's zijn o.a. 'relaties & seksualiteit', 'social media & cyberpesten', 'alcohol' en ''seksuele diversiteit'.

Lees meer

Professionals over Kikid

Teun 👐 Call: Feedback & tips video edit

💛
rating-stars

"Heel goed. Ik heb dit trouwens al eens ingevuld. Is waarschijnlijk iets mis gegaan"

Teun