Kelly Sikkema V9fqr4tbiq8 Unsplash

Online doelen bepalen en meetbaar maken

Organisatie in het kort

Kids Corona krant

My Book Buddy ondersteunt de lees-, cognitieve en sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen door hen boeken aan te bieden die passen bij het niveau van kinderen in de eigen taal. Met de Kids Corona krant bieden we een plek voor kinderen en ondersteunen hen in deze moeilijke tijden waarvan de impact voor ieder nog onbekend is.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kind en gezin

Project details

⏱️

6-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Kun jij ons op de rit helpen met de vindbaarheid in google en google Analytics zodat we ons minder zorgen daar over hoeven te maken?

Jane de Ruiter

Jane de Ruiter

Kids Corona krant

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij proberen kinderen een plek te geven hun verhalen te delen en zo ook van elkaar te leren. Het is een klein doel maar als we meer bekendheid krijgen hopen we een vaste rol te krijgen in de dagelijkse dingen van de kinderen zoals volwassenen naar de nieuwssites gaan, willen wij graag dat kinderen naar de kidscoronakrant gaan. Dit is een vertrouwde plek voor kids. Er is nog geen plan we zijn ad-hoc begonnen met deze website. Er is dus een site www.kidscoronakrant.nl en bijbehorende facebook en instagram

Hier zijn we naar op zoek

  • Hulp bij het bepalen van onze belangrijkste inzichten.
  • KPI’s (Key Performance Indicators) een stap verder brengen/aanscherpen..
  • Hulp bij het instellen van Google Tag Manager.Het meetbaar maken van deze doelen in Google Analytics via Tag Manager.
  • Onze Google Analytics setup/inrichting/etc.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Online marketeer die kan helpen met het bepalen van de belangrijkste online doelen en deze meetbaar maken. Kennis benodigd van: Google Analytics en Tag Manager.

🧐 Data & Analyse
💼 Google Analytics

Dit hebben we al in huis

  • Google analytics ingesteld.
  • Contactpersoon die de website onderhoud.
  • Doelgroepomschrijving
  • Contactpersoon die de website onderhoud.

Waarom is dit project belangrijk?

We zijn een non-profit samenwerking van 2 personen. Er weinig tijd er moet veel gebeuren. Belangrijkste is zichtbaarheid van de website en een betrouwbare reportage in Analytics.

Kids Corona krant
Kids Corona krant

De missie van Kids Corona krant.

📚Educatie
📍Leusden

Vanaf 16 maart start My Book Buddy met de Kids Corona Krant, een platform voor en met kinderen. Omdat tot nu toe veel aandacht uitgaat naar de volwassenen en de medisch, economische kant van het verhaal, is er behoefte aan een virtuele plek voor kinderen. Zij kunnen zich in deze krant uiten met zelfgeschreven teksten, tekeningen, foto’s en filmpjes en anderen inspireren.

Lees meer