Kansfonds-photo

Strategisch advies over Social Media

Organisatie in het kort

Kansfonds

Kansfonds gelooft in een samenleving waarin plek is voor iedereen. Daarom helpt Kansfonds thuisgeven aan mensen in kwetsbare situaties.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Armoede
💛 Mensenrechten
💛 Welzijn

Project details

⏱️

4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Door met meer impact op social media aanwezig te zijn, kunnen we het maatschappelijk debat beïnvloeden en laten zien dat het anders kan, zodat we bijdragen aan het doel: iedereen een thuis

Roos Stalenhoef

Roos Stalenhoef

Kansfonds

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We willen de bekendheid van Kansfonds vergroten, als maatschappelijke speler met lef die laat zien dat het anders kan. Dit willen we doen door actief in te zetten op meer interactie op social media in de discussies/gesprekken rondom onze thema's om het maatschappelijk debat te beïnvloeden en onze zichtbaarheid te vergroten. We missen helaas de social media expertise om hier een goed plan voor te schrijven, kan jij ons hier een handje bij helpen?

Hier zijn we naar op zoek

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: content, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

  • Je hebt ervaring met het maken van strategische plannen, inclusief doelstellingen, positionering, doelgroep en kanalen.
  • Jouw inzichten en expertise zullen bijdragen aan het optimaliseren van onze online zichtbaarheid.
  • Jij vind het leuk om als sparringpartner te helpen met onze Social Media strategie en het bereiken van ons doel.
🌎 Social Media
🧭 Communicatie strategie

Dit hebben we al in huis

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
  • Missie en visie.
  • Onze huidige Social Media kanalen.

Kansfonds
Kansfonds

De missie van Kansfonds.

🤲Armoede
💒 Gevestigde organisatie
📍Hilversum

Iedereen heeft recht op een thuis: een dak boven je hoofd, voldoende geld om van te leven en het diepe besef erbij te horen. Want geen thuis betekent geen bestaanszekerheid – wat de basis is voor een menswaardig bestaan. We geloven in een samenleving waarin er plek is voor iedereen.

Lees meer

Professionals over Kansfonds

Marlet 👐 Projectmanager

543e2886-dacc-4b1e-837a-e7dd3f844eb1
💛
rating-stars

"Het was leuk samenwerken met Roos van het Kansfonds. De opdracht was duidelijk afgebakend en de communicatie was fijn. "

Marlet

Mara 👐 Strategisch advies over Social Media

9fab981a-a475-40b9-b98c-5ea55bb41edd
💛
rating-stars

"Ik kijk terug op een prettige samenwerking met Kansfonds. Roos communiceerde duidelijk, was enthousiast en ambitieus. "

Mara