eab32796-fe22-4e46-a18e-771fd5a6ba70

Projectmanager

Organisatie in het kort

Kansfonds

Kansfonds gelooft in een samenleving waarin plek is voor iedereen. Daarom helpt Kansfonds thuisgeven aan mensen in kwetsbare situaties.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Armoede
💛 Mensenrechten
💛 Welzijn

Project details

⏱️

20-36 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 4-8 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Iedereen heeft recht op een thuis: een dak boven je hoofd, voldoende geld om van rond te komen en het gevoel erbij te horen. Want geen thuis betekent geen bestaanszekerheid!

Roos Stalenhoef

Roos Stalenhoef

Kansfonds

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Kansfonds wil met het initiatief ‘Gewoon geld geven’ (GGG) een nieuwe visie op het armoedevraagstuk ontwikkelen. Belangrijk onderdeel van de aanpak is wetenschappelijk onderzoek onder gezinnen die in armoede leven. Voor de ontwikkeling van communicatie richting de gezinnen zoeken we een projectmanager. Iemand met wie ik zelf nauw kan samenwerken op het programma, maar die echt de focus heeft op communicatie richting de ‘einddoelgroep’. De communicatie is gericht op werving van gezinnen in de betrokken gemeente(n) en hen informeren over het onderzoekstraject en alles wat erbij komt kijken.

Hier zijn we naar op zoek

  • Schakelen tussen verschillende teamleden, zoals de vormgever, videomaker en webbeheerder voor de implementatie van de communicatie.
  • Helpen bij het projectmanagement en sparren over de aanpak en optimalisatie hiervan.
  • (in overleg) het ontwikkelen van teksten o.b.v. bestaande communicatieboodschappen i.s.m. onze copywriter.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een projectmanager, die ons kan helpen in de procesbegeleiding bij een initiatief dat wij gaan starten, met de focus op communicatie richting de einddoelgroep.

🗺 Project Management
🤝 Producer / Project Assist

Dit hebben we al in huis

  • Alle teamleden die nodig zijn om het project te realiseren.
  • Een teamlid die eigenaar is van het project (inhoudelijke sparringpartner/beslisser).
  • Plan met zaken als: strategie, doel, planning & acties.

Kansfonds
Kansfonds

De missie van Kansfonds.

🤲Armoede
💒 Gevestigde organisatie
📍Hilversum

Iedereen heeft recht op een thuis: een dak boven je hoofd, voldoende geld om van te leven en het diepe besef erbij te horen. Want geen thuis betekent geen bestaanszekerheid – wat de basis is voor een menswaardig bestaan. We geloven in een samenleving waarin er plek is voor iedereen.

Lees meer

Professionals over Kansfonds

Marlet 👐 Projectmanager

543e2886-dacc-4b1e-837a-e7dd3f844eb1
💛
rating-stars

"Het was leuk samenwerken met Roos van het Kansfonds. De opdracht was duidelijk afgebakend en de communicatie was fijn. "

Marlet

Mara 👐 Strategisch advies over Social Media

9fab981a-a475-40b9-b98c-5ea55bb41edd
💛
rating-stars

"Ik kijk terug op een prettige samenwerking met Kansfonds. Roos communiceerde duidelijk, was enthousiast en ambitieus. "

Mara