eab32796-fe22-4e46-a18e-771fd5a6ba70

Project management ondersteuning

Organisatie in het kort

Kansfonds

Kansfonds gelooft in een samenleving waarin plek is voor iedereen. Daarom helpt Kansfonds thuisgeven aan mensen in kwetsbare situaties.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Armoede
💛 Mensenrechten
💛 Welzijn

Project details

⏱️

16-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Als gebrek aan geld gezinnen kansarm maakt, wat is dan de meest logische aanpak? Voldoende geld om van te leven én ons vertrouwen dat zij zelf het beste weten hoe zij daarmee hun kansen kunnen keren.

Roos Stalenhoef

Roos Stalenhoef

Kansfonds

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Kansfonds wil met het initiatief ‘Gewoon geld geven’ (GGG) een nieuwe visie op het armoedevraagstuk ontwikkelen, uitgaande van bestaanszekerheid, vertrouwen en een positief mensbeeld: www.gewoongeldgeven.nl. Belangrijk onderdeel van de aanpak is wetenschappelijk onderzoek onder gezinnen die in armoede leven. Voor de ontwikkeling van communicatie richting de gezinnen zoeken we een projectmanager. Het profiel dat ik zoek: iemand met wie ik zelf nauw kan samenwerken op het programma, maar die echt de focus heeft op communicatie richting de ‘einddoelgroep’, dat zijn mensen die gaan meedoen aan het onderzoek dat de Hogeschool van Amsterdam gaat uitvoeren binnen ons programma. Het is fijn als diegene teksten kan ontwikkelen (al dan niet met een copywriter) op basis van de basisboodschappen die al staan voor een aantal gerichte kanalen (ansichtkaart, website, misschien ook een brief en een informatiebijlage), kan schakelen met de vormgever, met de mensen die de website ontwikkelen/content in het CMS plaatsen. En ook fijn als diegene daarvan ook de planning verzorgt en dus het projectmanagement. Die persoon mag ook zeker met me meedenken over de aanpak en optimalisatie hiervan.

Hier zijn we naar op zoek

  • Flexibele ondersteuning bij een project/initiatief dat ik ga starten.
  • Uitvoerend hulp bij bijvoorbeeld: contacten benaderen, takenlijsten opstellen/ uitvoeren, planning & advies

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een projectmanager die ons uitvoerend kan helpen bij een project of initiatief dat wij gaan starten. Kennis binnen: projectondersteuning, contacten leggen, takenlijstjes verwerken en opstellen, planning beheren etc.

  • Je bent bekend met het ondersteunen van projecten, van begin tot eind, en kan helpen bij het coördineren van diverse taken.
  • Je bent goed in het organiseren van taken, onderhouden van relaties en bijhouden van een projectplanning.
🗺 Project Management
🔖 Uitzoeken en regelen

Dit hebben we al in huis

  • Een teamlid die eigenaar is van het project (inhoudelijke sparringpartner/beslisser).
  • Plan met zaken als: strategie, doel, planning & acties.

Kansfonds
Kansfonds

De missie van Kansfonds.

🤲Armoede
💒 Gevestigde organisatie
📍Hilversum

Iedereen heeft recht op een thuis: een dak boven je hoofd, voldoende geld om van te leven en het diepe besef erbij te horen. Want geen thuis betekent geen bestaanszekerheid – wat de basis is voor een menswaardig bestaan. We geloven in een samenleving waarin er plek is voor iedereen.

Lees meer

Professionals over Kansfonds

Marlet 👐 Projectmanager

543e2886-dacc-4b1e-837a-e7dd3f844eb1
💛
rating-stars

"Het was leuk samenwerken met Roos van het Kansfonds. De opdracht was duidelijk afgebakend en de communicatie was fijn. "

Marlet

Mara 👐 Strategisch advies over Social Media

9fab981a-a475-40b9-b98c-5ea55bb41edd
💛
rating-stars

"Ik kijk terug op een prettige samenwerking met Kansfonds. Roos communiceerde duidelijk, was enthousiast en ambitieus. "

Mara