e3f7c555-b2b3-45bb-abb3-ba7ca7d3b5a1

Salarishuis

Organisatie in het kort

Justdiggit

We zitten midden in een wereldwijde klimaatcrisis. Om droogte en klimaatverandering tegen te gaan, vergroenen wij samen met Afrikaanse boeren hun droge land met behulp van eenvoudige technieken.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

20-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 4-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Om onze missie om Afrikaanse landschappen te vergroenen te blijven verwezenlijken en blijven groeien, heeft Justdiggit een stevig functie- en salarishuis nodig. Dat is essentieel voor ons belangrijke project met enorme impact.

Cathelijn Feith

Cathelijn Feith

Justdiggit

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We zijn Justdiggit, een bevlogen non-profit organisatie die zich inzet om Afrikaanse landschappen groener te maken en zo onze planeet af te koelen. Ons team telt nu zo'n 70 toegewijde mensen, de helft in Europa en de andere helft in Afrika. We groeien in een sneltreinvaart en het is essentieel dat onze (HR) processen, systemen en beleid met ons meegroeien. Ik, de HR Manager van het team, ben op zoek naar een professional om mee te sparren. Het opzetten van ons (internationaal) functie- en salarishuis is geen eitje en het zou geweldig zijn om samen met jou, met jouw ervaring, advies en creativiteit, dit stevig neer te zetten. Klinkt dit als een uitdaging die jou aanspreekt? Laten we snel een (virtueel) koffie doen en kijken of we samen een vliegende start kunnen maken!

Hier zijn we naar op zoek

  • Beoordeling van functiebeschrijvingen, loonstructuur, interne waarde, concurrerende marktgegevens, secundaire beloningen en voordelen.
  • Aanbevelingen voor het bijwerken van personeelsbeloningen en stimuleringsplannen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional met een achtergrond in werving, HR of management. Ervaring met het maken van compensatieplannen / salarishuis.

💸 Salaris en beloningen

Dit hebben we al in huis

  • Toegang tot uw personeelsinformatie inclusief salarissen, voordelen, voorwaarden etc.
  • Personeelslid dat verantwoordelijk is voor aanwerving of HR die zich inzet voor dit project.

Justdiggit
Justdiggit

De missie van Justdiggit.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

We zitten midden in een wereldwijde klimaatcrisis. Gelukkig kunnen we het tij keren. We willen de aarde afkoelen door de natuur weer terug te brengen. Onze focus ligt daar waar we de grootste impact kunnen realiseren: het dor en droge land van Sub-Saharaans Afrika. Dit doen we met onze nature-based solutions waarmee we miljoenen boeren inspireren en activeren om hun land te vergroenen. Het vergroenen van Afrika heeft een positieve impact op de natuur, biodiversiteit en mensen over de hele wereld, en helpt om de planeet weer af te koelen. Binnen 10 jaar Afrika vergroenen; dát is onze missie.

Lees meer