ddbad887-a448-40df-9a36-c895ff9b5c8b

Online Marketing Coach

Organisatie in het kort

Justdiggit

We zitten midden in een wereldwijde klimaatcrisis. Om droogte en klimaatverandering tegen te gaan, vergroenen wij samen met Afrikaanse boeren hun droge land met behulp van eenvoudige technieken.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coachingsuren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Door te helpen als vrijwilliger help je ons mee om nog meer bezoekers en donateurs te trekken om samen de aarde mee af te koelen!

Cris van Wolffelaar

Cris van Wolffelaar

Justdiggit

Projectomschrijving

Goed om te melden

Enkele maanden geleden zijn er wat tracking instellingen gewijzigd om onze website helemaal GDPR compliant te maken. Nu lopen we er echter tegenaan dat bepaalde data niet (meer) inzichtelijk is of wordt geblocked. Gezien we zelf het specialisme om dit op te lossen niet in huis hebben zoeken we een expert op het gebied van google analytics/google tag manager/google tag assistant die ons kan helpen om ons hierin te adviseren en dit recht te trekken. Kortgezegd zoeken we iemand die al onze digitale tracking van a tot z wil nalopen en herstellen :)

Wat ik zou willen bereiken met de coach

  • Uitzoeken waarom bepaalde bezoekersdata (zoals een percentage van de website bezoekers en donaties) niet goed wordt doorgemeten en dit oplossen;
  • Zorgen dat GA 4 ten alle tijden wordt geactiveerd (nu gebeurd dit alleen zodra consent gegeven is);
  • Adviseren hoe we we op onze andere digitale platformen het beste kunnen omgaan met cookiebot/consent mode.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een online marketeer met ervaring in het vakgebied, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde online marketing thema's. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleid met hun groei (bijvoorbeeld juniors en/of mediors).

  • Je deelt graag jouw expertise over online marketing
  • Jij weet complexe online marketingthema's helder uit te leggen.
  • Bij voorkeur ervaring in het begeleiden van anderen, zoals juniors en mediors, in hun groei.
🧠 Consulting Digital Marketing

Hoe ik contact zou willen houden

  • Advies/vragen stellen per telefoon.
  • Advies/vragen stellen per mail.
Justdiggit
Justdiggit

De missie van Justdiggit.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

We zitten midden in een wereldwijde klimaatcrisis. Gelukkig kunnen we het tij keren. We willen de aarde afkoelen door de natuur weer terug te brengen. Onze focus ligt daar waar we de grootste impact kunnen realiseren: het dor en droge land van Sub-Saharaans Afrika. Dit doen we met onze nature-based solutions waarmee we miljoenen boeren inspireren en activeren om hun land te vergroenen. Het vergroenen van Afrika heeft een positieve impact op de natuur, biodiversiteit en mensen over de hele wereld, en helpt om de planeet weer af te koelen. Binnen 10 jaar Afrika vergroenen; dát is onze missie.

Lees meer