a8c49458-dd3b-4a55-9445-71dc54266208

Kennissessie Intern communiceren

Organisatie in het kort

Justdiggit

We zitten midden in een wereldwijde klimaatcrisis. Om droogte en klimaatverandering tegen te gaan, vergroenen wij samen met Afrikaanse boeren hun droge land met behulp van eenvoudige technieken.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

3-6 uur in totaal

🗓️

Verspreid over 1-2 weken

📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Jij kan helpen onze interne communicatie te verbeteren, zodat wij nog efficiënter kunnen samenwerken en meer tijd besteden aan de daadwerkelijke vergroening van de aarde!

Cindy van der Top

Cindy van der Top

Justdiggit

Projectomschrijving

Dit weten we al

We hebben een redelijk kennisniveau. Diverse MT leden hebben hier eerder mee te maken gehad. Tevens hebben we een communicatieteam in de organisatie, maar deze is alleen extern gericht. Daarom willen we een extra sessie organiseren.

Hier gaat de sessie over

  • Een introductie in de verschillende communicatie profielen (Bijvoorbeeld het DISC model)
  • Analyse van hoe interne communicatie nu gebeurt en hoe dit verbeterd zou kunnen worden met het oog op de groei
  • Hoe we meer kunnen leren over de communicatie profielen van onze teamleden.
  • Hoe je in samenwerking rekening kan houden met de verschillende communicatie profielen en botsende communicatiestijlen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een communicatieprofessional die ervaring heeft binnen interne communicatie en kennis heeft over verschillende communicatie profielen (bijvoorbeeld DISC Model) en ons hierover kan adviseren. Pre: ervaring met het faciliteren van workshops en/of presenteren voor groepen.

💪 Leiderschap coaching
🧭 Communicatie strategie

Justdiggit
Justdiggit

De missie van Justdiggit.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

We zitten midden in een wereldwijde klimaatcrisis. Gelukkig kunnen we het tij keren. We willen de aarde afkoelen door de natuur weer terug te brengen. Onze focus ligt daar waar we de grootste impact kunnen realiseren: het dor en droge land van Sub-Saharaans Afrika. Dit doen we met onze nature-based solutions waarmee we miljoenen boeren inspireren en activeren om hun land te vergroenen. Het vergroenen van Afrika heeft een positieve impact op de natuur, biodiversiteit en mensen over de hele wereld, en helpt om de planeet weer af te koelen. Binnen 10 jaar Afrika vergroenen; dát is onze missie.

Lees meer