e3e4d107-0d42-4911-bddd-f53efade0d60

Behoefte inventarisatie en advies voor ERP-system

Organisatie in het kort

Justdiggit

We zitten midden in een wereldwijde klimaatcrisis. Om droogte en klimaatverandering tegen te gaan, vergroenen wij samen met Afrikaanse boeren hun droge land met behulp van eenvoudige technieken.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we onze bedrijfsprocessen beter stroomlijnen en automatiseren zodat we efficiënter kunnen werken. Zo kunnen we Afrika blijven vergroenen!

Cindy van der Top

Cindy van der Top

Justdiggit

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij missen de mankracht en ervaring om een goede behoefteanalyse en pakketselectie te doen voor ons nieuw te kiezen en implementeren ERP systeem. Kun jij ons daarom helpen?

Hier zijn we naar op zoek

  • Analyseren van de huidige bedrijfsprocessen
  • Het identificeren van behoeften in een aantal gesprekken.
  • Het in kaart brengen en beoordelen van beschikbare systemen en het adviseren over geschikte ERP-oplossingen en pakket(ten)
  • Het selecteren van een pakket.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een ERP-specialist die een behoefte inventarisatie en advies kan geven van onze huidige IT-infrastructuur en aanbevelingen voor een passend ERP pakket kan doen. Benodigd: ervaring met ERP-systemen.

🛠️ DevOps
🧐 Data & Analyse

Justdiggit
Justdiggit

De missie van Justdiggit.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

We zitten midden in een wereldwijde klimaatcrisis. Gelukkig kunnen we het tij keren. We willen de aarde afkoelen door de natuur weer terug te brengen. Onze focus ligt daar waar we de grootste impact kunnen realiseren: het dor en droge land van Sub-Saharaans Afrika. Dit doen we met onze nature-based solutions waarmee we miljoenen boeren inspireren en activeren om hun land te vergroenen. Het vergroenen van Afrika heeft een positieve impact op de natuur, biodiversiteit en mensen over de hele wereld, en helpt om de planeet weer af te koelen. Binnen 10 jaar Afrika vergroenen; dát is onze missie.

Lees meer