Bernd Klutsch Ne2hv5auxfo Unsplash

Redigeren teksten magazine

Organisatie in het kort

Wij bieden jonge mensen die kanker hebben (gehad) de mogelijkheid om een nieuw, krachtig perspectief op de toekomst te kunnen ontdekken.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

"Om me heen zie allemaal jonge mensen met plannen, doelen en dromen die door de kanker ruw onderuit zijn geveegd. Ik voel me minder alleen. Gesterkt. Volwaardig. Niet langer iemand met beperkingen, een patiënt. Ik voel me weer mens." Dat is de kracht samen. Dat is de kracht van Stichting Jongeren en Kanker.

Rebecca  ter Mors

Rebecca ter Mors

Jongeren en Kanker

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We zijn bezig met de redactie van ons jaarlijkse Jongeren & Kanker magazine, vol ervaringsverhalen van jongvolwassenen die kanker hebben (gehad) en interviews met professionals. Rode lijn in deze editie is de zoektocht naar het 'nieuwe normaal' na de diagnose kanker. Voor onze eindspurt zijn wij opzoek naar iemand die onze teksten kan redigeren (punten, komma's, final touch) en de puntjes op de i kan zetten.

Hier zijn we naar op zoek

  • Magazine teksten redigeren (punten, komma's, final touch)

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven, waarmee onze impact zichtbaar(der) wordt.

  • Je hebt een vlotte schrijfstijl die complexe ideeën helder en boeiend kan overbrengen.
  • Je weet hoe je overtuigende teksten kan schrijven voor verschillende kanalen of doelgroepen.
✍️ Copywriting

Dit hebben we al in huis

  • Globale content richting(en)
  • Artikelen die we in het jaarlijkse magazine gaan plaatsen.

Waarom is dit project belangrijk?

Met goede, lekker leesbare teksten kunnen wij zoveel mogelijk jonge mensen die leven met (de gevolgen van) kanker bereiken, hen in contact brengen met lotgenoten en hen informeren over goede zorg. Zo dragen we bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van deze bijzondere doelgroep. Hierbij een link naar de jubileum editie van ons magazine: https://www.yumpu.com/nl/document/view/59886012/sjk-magazine-2018/18001-sjk-magazine-2018-lowres

Jongeren en Kanker
Jongeren en Kanker

De missie van Jongeren en Kanker.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Stichting Jongeren en Kanker brengt jongvolwassenen, tussen de 18 en 35 jaar, die kanker hebben (gehad) met elkáár in contact. Jongeren en Kanker informeert en behartigt de belangen van deze jonge mensen op het gebied van goede ondersteuning en zorg. Want kanker op jonge leeftijd, dat verandert alles!

Lees meer