d91eba22-a7b9-4eb2-a72b-3b9f2e680887

Jaarbegroting maken

Organisatie in het kort

Jong Nederland

Jong Nederland is een organisatie die zich inzet voor een laagdrempelig activiteiten voor jeugd tot 18 jaar. Speels, vrolijk en uitdagend!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Sport en recreatie
💛 Kind en gezin
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw financiële achtergrond ben jij de persoon die ons (vrijwillige) bestuur kan ondersteunen grip te krijgen op de financiën!

Olaf Davidson Descelles

Olaf Davidson Descelles

Jong Nederland

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Momenteel hebben we geen penningmeester om onze begroting voor 2024 op te zetten. Op dit moment doet het bestuur dit naar eigen goeddunken, maar het zou fijn zijn om hierbij begeleiding te krijgen van een echte professional :).

Hier zijn we naar op zoek

  • Een gesprek over over de plannen doelstellingen van volgend jaar en de wensen van dit document..
  • Het opzetten van een jaarbegroting in Excel of Google Sheets.
  • Uitleg en training over hoe we hier in de toekomst zelf mee kunnen werken, zodat we goed grip houden op onze financiën.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional met financiële achtergrond die ervaring heeft met het maken van begrotingen in Excel. Ervaring met Microsoft Excel of Google Sheets documenten opzetten.

👀 Budget & Forecasting
Excel

Dit hebben we al in huis

  • Teamlid dat verantwoordelijk is voor de boekhouding van de organisatie met toegang tot financiële gegevens of de persoon die verantwoordelijk is voor de boekhouding.
  • Een eerste uiteenzetting/ideeën van de toekomstige kosten en inkomsten.
  • Interne organisatie informatie die je beschikbaar kan stellen met de professional (denk aan financiën, programma informatie, operatie en marketing activiteiten.

Jong Nederland
Jong Nederland

De missie van Jong Nederland.

🏅Sport en recreatie
🌳 Impact scale-up fase
📍Tilburg

Jong Nederland zet zich in voor de persoonlijke ontwikkeling van jeugd tussen 4 en 18 jaar. Dit doen zij door activiteiten en uitdagingen aan te bieden die passen bij de leeftijd en interesses. De organisatie stimuleert hiermee de ontwikkeling van sociale vaardigheden, zelfredzaamheid en creativiteit. Wij willen zo bijdragen aan een betere toekomst voor de jeugd en de samenleving.

Lees meer

Professionals over Jong Nederland

Erik 👐 Pitch deck

💛
rating-stars

"Leuke club met enthousiast bestuur dat graag meedenkt. Leuk om mee samen te werken!"

Erik

Ilona 👐 Illustraties van mascotte Kleppie

b6f253d6-eed6-4e26-b2ec-af2c783203ec
💛
rating-stars

"Het was een hele fijne samenwerking met Jong Nederland! Leuke manier van communicatie en het werk dat ik maakte werd met veel enthousiasme ontvangen. Het werd gewaardeerd en meer kan ik niet vragen!"

Ilona