f4b5d9f9-d1b8-4016-af9a-d9ec0f25c1ee

Boekhoudsysteem implementeren

Organisatie in het kort

Jong Nederland

Jong Nederland is een organisatie die zich inzet voor een laagdrempelig activiteiten voor jeugd tot 18 jaar. Speels, vrolijk en uitdagend!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Sport en recreatie
💛 Kind en gezin
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

15-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met jouw expertise zorgen wij voor een toekomstbestendig boekhoud- en ledenadministratiesysteem!

Olaf Davidson Descelles

Olaf Davidson Descelles

Jong Nederland

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij zouden graag onze on premise software verruilen voor een pakket in de cloud waarbinnen zowel de boekhouding als ledenadministratie geregeld kan worden. Dit zodat we aansluiten bij het moderne vrijwilligerswerk en kunnen waarborgen dat we altijd aan onze gegevens kunnen. Daarnaast zou het geweldig zijn als we iemand kunnen vinden die ons kan begeleiden in het selecteren van een geschikt pakket dat voor zowel ons als koepelorganisatie werkt, maar ook inzetbaar kan zijn voor onze lokale afdelingen!

Hier zijn we naar op zoek

  • Audit van de bestaande systemen en processen, denk systeem van huidge boekhoudsysteem, facturatie, bonnenadministratie etc.
  • Aanbeveling voor procesverbeteringen en software (indien nodig).
  • Het implementeren van het nieuwe boekhoudsysteem passend bij onze grootte en wensen.
  • Training en richtlijnen voor het beheren van het systeem en het genereren van basisrapporten.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een finance professionals die eerdere ervaring heeft met het implementeren van een boekhoudsystemen. In staat de wensen goed in kaart te brengen en een passend boeksysteem te selecteren/implementeren.

💴 Financiële administratie

Dit hebben we al in huis

  • Teamlid dat verantwoordelijk is voor de boekhouding van de organisatie met toegang tot financiële gegevens of de persoon die verantwoordelijk is voor de boekhouding.
  • Huidige systeem draait op kantoor in Tilburg. Dit is Navision. Helaas niet te raadplegen van afstand, tenzij call via teams.
  • Vanwege de gevoeligheid van de informatie (jeugd- en kaderleden) vragen wij om een VOG die via aangevraagd en bekostigd wordt.

Jong Nederland
Jong Nederland

De missie van Jong Nederland.

🏅Sport en recreatie
🌳 Impact scale-up fase
📍Tilburg

Jong Nederland zet zich in voor de persoonlijke ontwikkeling van jeugd tussen 4 en 18 jaar. Dit doen zij door activiteiten en uitdagingen aan te bieden die passen bij de leeftijd en interesses. De organisatie stimuleert hiermee de ontwikkeling van sociale vaardigheden, zelfredzaamheid en creativiteit. Wij willen zo bijdragen aan een betere toekomst voor de jeugd en de samenleving.

Lees meer

Professionals over Jong Nederland

Erik 👐 Pitch deck

💛
rating-stars

"Leuke club met enthousiast bestuur dat graag meedenkt. Leuk om mee samen te werken!"

Erik

Ilona 👐 Illustraties van mascotte Kleppie

b6f253d6-eed6-4e26-b2ec-af2c783203ec
💛
rating-stars

"Het was een hele fijne samenwerking met Jong Nederland! Leuke manier van communicatie en het werk dat ik maakte werd met veel enthousiasme ontvangen. Het werd gewaardeerd en meer kan ik niet vragen!"

Ilona