0e878d97-46ac-40a8-b161-bb71e732e088 (1)

Tijdelijk teamlid Social Media

Organisatie in het kort

ISA Youth

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Ontwikkelingshulp
💛 Educatie

Project details

⏱️

In overleg: 1 tot 2 uur p/w, voor een bepaalde periode (zie briefing details).

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Dankzij jou inzet kunnen wij ons als organisatie beter gaan profileren naar onze doelgroep. Met goede aanwezigheid op social media, weten meer mensen wat wij doen!

Milena Alcorta

Milena Alcorta

ISA Youth

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Social media zien wij als een uithangbord van ons werk, om mensen betrokken te houden maar ook om potentiële donoren aan te trekken. Om het beste uit social media te halen, hebben we iemand nodig die de kracht van social media weet te gebruiken in het voordeel van onze organisatie, en hier actief mee aan de slag wilt gaan. Je krijgt volledige toegang tot onze Social Media accounts om deze te beheren, binnen onze social media strategie.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een plan/contentkalender, waarmee we onze posts (tekst en beschikbare foto’s) voor deze periode vooruit kunnen plannen.
  • Het bedenken en uitwerken van goed geschreven en aansprekende posts voor ons meest gebruikte Social Media kanaal.
  • Het posten en beheren van 10 tot 15 posts binnen een periode van 2 tot 4 maanden (tenzij anders afgesproken).

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Social Media specialist die goed geschreven en aansprekende Social Media posts voor ons kan creëren, plaatsen en beheren. Benodigd: ervaring met het beheren van Social Media accounts voor organisaties.

🌎 Social Media

Dit hebben we al in huis

  • Website, Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Samen kunnen deze kanalen sterk ingezet worden om onze doelgroepen te bereiken.
  • Enkele richtlijnen waar we graag aan willen houden omtrent berichten op social media. Deze kunnen nog veranderen mocht dat nodig zijn.

ISA Youth
ISA Youth

De missie van ISA Youth.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍's Hertogenbosch

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld. Waar creativiteit, coöperatie, talent, drive, karakter en zelfvertrouwen wordt ontplooid. ISA traint coaches en jongeren om hun talenten te ontdekken en aan te scherpen.

Lees meer