1c1ff269-04b4-47b9-b342-c3fdc357b50a

Stagiair Social Media

Organisatie in het kort

ISA Youth

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Ontwikkelingshulp
💛 Educatie

Project details

⏱️

In overleg voor een bepaalde periode.

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Dankzij jou kunnen wij ons als organisatie beter gaan profileren naar onze doelgroep. Met een goede aanwezigheid op social media, weten meer mensen wat wij doen!

Milena Alcorta

Milena Alcorta

ISA Youth

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We hebben verschillende bestaande content, en zijn altijd bezig met het creëren van nieuwe content, alleen in de praktijk blijkt het moeilijk om dit consistent te posten. Hiervoor zou een stagiair perfect zijn, die weet hoe het werk en actief is erin. ISA heeft 3 kantoren, verspreid over Nederland, Mali en Kenia, die allemaal vertegenwoordigd dienen te worden in onze social media berichten.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een student die stage wilt lopen bij onze organisatie, om zo meer ervaring op te doen in het uitvoeren van social media.
  • Posten van content en het beheren van onze Social Media kanalen voor een aantal uur (in overleg) per week.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een student die d.m.v. een stage, goed geschreven en aansprekende Social Media posts voor ons kan creëren, plaatsen en beheren.

🌎 Social Media

Dit hebben we al in huis

  • We hebben een website, Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Samen kunnen deze kanalen sterk ingezet worden om onze doelgroepen te bereiken.
  • We hebben enkele richtlijnen waar het zich graag aan zou willen houden omtrent berichten op social media. We staan open voor jouw kijk hierop!

ISA Youth
ISA Youth

De missie van ISA Youth.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍's Hertogenbosch

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld. Waar creativiteit, coöperatie, talent, drive, karakter en zelfvertrouwen wordt ontplooid. ISA traint coaches en jongeren om hun talenten te ontdekken en aan te scherpen.

Lees meer