1c1ff269-04b4-47b9-b342-c3fdc357b50a

Communicatie sparringsessies

Organisatie in het kort

ISA Youth

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Ontwikkelingshulp
💛 Educatie

Project details

⏱️

4-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jou aan onze zijde, kan ISA ervoor gaan zorgen dat we extern effectiever gaan communiceren, om zo het beeld van ISA te verbeteren voor onze externe groepen.

Milena Alcorta

Milena Alcorta

ISA Youth

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Dankzij ISA gebeuren er in zoveel plekken zo veel geweldige dingen. Het probleem dat we hebben, is dat we geen logische structuur kunnen vinden waarin deze toffe verhalen en activiteiten gedeeld worden via externe communicatie. Hierdoor gaan geweldige verhalen en voorbeelden van ons werk verloren, die uiteindelijk zouden kunnen bijdragen aan het beeldvorming naar ISA toe.

Hier zijn we naar op zoek

  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: communicatiedoelstellingen, boodschap en doelgroepen.
  • Samen een structuur bedenken voor de drie ISA kantoren (de kantoren in Nederland, Kenia en Mali) om extern te communiceren.
  • Het doel is dat de drie kantoren verantwoordelijk worden voor hun eigen communicatie (in eigen taal), met genoeg toestroom naar HQ zodat hier ook informatie en activiteiten gedeeld kunnen worden.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een communicatiestrateeg, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) communicatie thema's uit te diepen. Benodigd: kennis over strategische zaken als content, communicatiedoelstellingen, doelgroepen en strategie.

Dit hebben we al in huis

  • De kennis dat wij we onze doelgroepen het verhaal willen laten vertellen, ipv dat wij over hen praten.
  • In de drie kantoren zijn er communicatiemedewerkers (maar zonder communicatieachtergrond).
  • ISA HQ beschikt over een website en verschillende social mediakanalen (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn).
  • ISA West Africa heeft een Facebook account.
  • ISA East Africa heeft nog geen eigen communicatiekanalen.

  • Je kan me ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder!
ISA Youth
ISA Youth

De missie van ISA Youth.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍's Hertogenbosch

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld. Waar creativiteit, coöperatie, talent, drive, karakter en zelfvertrouwen wordt ontplooid. ISA traint coaches en jongeren om hun talenten te ontdekken en aan te scherpen.

Lees meer