ccb2757d-5038-4759-b4f1-c625fd95bee3

Campagne strategie feedbacksessie

Organisatie in het kort

ISA Youth

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Ontwikkelingshulp
💛 Educatie

Project details

⏱️

1 tot 4 uur.

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met het Here To Stay programma proberen we jongerenwerkers inzichten en tools te geven om 'civic space' beter te maken voor jongeren, zodat ze zich beter kunnen ontwikkelen in hun eigen omgeving. Dit doen we via een online platform en campagne om aandacht te creëren voor het onderwerp en de inzichten.

Milena Alcorta

Milena Alcorta

ISA Youth

Projectomschrijving

Dit weten we al

Binnen onze organisatie hebben we geen communicatie expert, echter wel een medewerker die al enkele jaren het communicatiebeleid uitvoert. Er is dus wel een basis kennis van hoe de campagne eruit moet komen te zien, maar er is dringende behoefte om de strategie naar een volgend niveau te tillen.)

Hier gaat de sessie over

  • We zouden graag een review krijgen van onze strategie.
  • Voor een Erasmus+ project zijn we bezig met het opzetten van een campagne strategie voor het creëren van een online platform waar gedurende het jaar 2021 een campagne georganiseerd zal worden.
  • De campagne wordt gerealiseerd op zowel een website / platform als een Instagram pagina - beide kanalen worden dus meegenomen in de strategie

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strategische geest die feedback kan geven op een strategie document voor een nieuwe campagne. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, digital, kanalen, etc.

Waarom is dit project belangrijk voor ons?

Voor ons is het een succes als we jongeren en jongerenwerkers betrokken hebben kunnen krijgen bij het programma, dat ze verder geïnteresseerd zijn in de producten die ontwikkeld worden en de best practices die gedeeld worden. Het zou ideaal zijn als we daarnaast ook samenwerkingsverbanden kunnen creëren met verschillende partners op het gebied van jongerenwerk.

ISA Youth
ISA Youth

De missie van ISA Youth.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍's Hertogenbosch

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld. Waar creativiteit, coöperatie, talent, drive, karakter en zelfvertrouwen wordt ontplooid. ISA traint coaches en jongeren om hun talenten te ontdekken en aan te scherpen.

Lees meer