326cced8-6ad5-4a87-9957-15bb7b971384
🚀 Schrijf je in

Campagne huisstijl met materiaal ontwerpen

Wie kan je helpen?

Milena Alcorta
Milena Alcorta
ISA Youth
Marathonloop 1
5235AA 's Hertogenbosch
ISA Youth
ISA Youth

Waar dragen ze aan bij?

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld.

  • Welzijn
  • Ontwikkelingshulp
  • Educatie

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een grafisch designer die een huisstijl kan ontwikkelen voor een campagne. Iemand die deze huisstijl vervolgens consistent kan doorvertalen voor print, social media posts en/of website assets.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 15 tot 30 uur.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🚀 Schrijf je in
Via het Here To Stay programma willen we jongeren en jongerenwerkers de inzichten en tools geven om hun eigen 'civic space' te kunnen verbeteren om zich zo verder te kunnen ontwikkelen in hun eigen omgeving.
Geschreven door Milena Alcorta van ISA Youth

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

We zijn op zoek naar een professional die voor een Erasmus+ project - gericht op het gebruiken en creëren van 'civic space 'voor jongeren, een toffe huisstijl en website (basis) wilt ontwerpen. De doelgroep voor de website zijn jongerenwerkers en jongeren, die we willen intrigeren om meer uit te zoeken over het onderwerp en hoe ze hier zelf mee verder kunnen. De website dient ook deels als platform, waar interessante artikelen, filmpjes, verhalen etc op komen te staan om inspiratie op te doen.

Waarom is dit project van waarde?

Om onze doelgroep te intrigeren willen we graag een mooie, strakke huisstijl creëren. Deze expertise hebben wij helaas niet in huis, waarvoor wij jou nodig hebben. Jouw inzichten en ideeën hierover kunnen ervoor zorgen dat we de jongeren aanspreken, en de jongerenwerkers op een leuke, interactieve manier betrokken kunnen krijgen bij het project.

ISA Youth
ISA Youth
Marathonloop 1
5235AA 's Hertogenbosch
ISA Youth
Milena Alcorta
Milena Alcorta

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld. Waar creativiteit, coöperatie, talent, drive, karakter en zelfvertrouwen wordt ontplooid. ISA traint coaches en jongeren om hun talenten te ontdekken en aan te scherpen.

Waar ze trots op zijn

  • Wij hebben onze flagship programma’s ontwikkeld ‘Game', ‘Change’ & ‘Game Changers”, waarin jongeren de sociale verandering leiden, ondersteund door coaches en community organisaties.
  • Waar je ISA vindt, vind je gecommitteerde jongeren, coaches en sport organisaties die samenwerken om een mooie, sterke en veilige buurt te creëren
  • Jongeren zijn de verandering die ze willen zien in hun community
  • ISA helpt jongeren te ontdekken waar ze goed in zijn en wat belangrijk voor ze is, ze worden ‘gamechangers’ die blijven doen waar ze in geloven.
  • Wij hebben al meer dan 240.000 mensen over de hele wereld geholpen
  • Vanuit ons programma, creëren we directe impact op de volgende SDG's: 4 - Kwaliteitsonderwijs, 5 - Gender gelijkheid, en 16 - Vrede, Justitie & Sterke publieke diensten

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor ISA Youth
Deel op Linkedin