fd0a0081-0ed1-4b78-b16b-6b4b7f2a5ae4

Vertalen van teksten

Organisatie in het kort

i-did

Meer dan 300.000 mensen zitten momenteel in de langdurige bijstand en de textielsector is de op één na grootste uitstoter van broeikasgassen. Wij helpen deze mensen om weer een volwaardige plek in de maatschappij te krijgen en tegelijkertijd de textielberg van Fast Fashion op te ruimen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Middels de vertaalde documenten kunnen wij onze missie verder verspreiden en internationale klanten aanhaken. Op naar een sociale, duurzame en circulaire samenleving!

Eva Huijts

Eva Huijts

i-did

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij hebben een aantal mooie Nederlandstalige documenten, die gebruikt worden om potentiële zakelijke klanten binnen te halen, en zijn op zoek naar een Engelse vertaler. Op dit moment hebben we daar intern niet de mensen voor, dus hopen we via deze weg de juiste persoon te vinden. Zo kunnen we straks ook internationale klanten aan ons binnen en onze missie, een sociale en duurzame samenleving, verspreiden.

Hier zijn we naar op zoek

  • Het vertalen van bestaande teksten naar het Engels.
  • Het gaat om 4 documenten. Twee one-pagers en twee brochures. De brochures zijn rond de 60 pagina's, maar bevatten weinig tekst en zijn grotendeels al eerder vertaald. Die vertalingen krijg je er uiteraard bij.
  • De vertaalde tekst gecontroleerd op elementen als: spel-, stijl- en grammaticafouten, type- en taalfouten, etc.
  • Je hoeft niet alle documenten te doen, als je een deel kan helpen is dat ook van harte welkom.
  • De one-pagers kunnen goed apart van de andere documenten gedaan worden. Dit is niet zoveel werk.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die bestaande teksten kan vertalen naar het Engels. Benodigd: sterke beheersing van de Engelse taal C+

✍️ Copywriting
🧭 Communicatie strategie

Dit hebben we al in huis

  • De tekst(en) die we graag willen laten vertalen.
  • Het project heeft een deadline (half augustus).
  • De brochures hebben flink wat overlappende pagina's en pagina's met beeldvullende foto's, maar desondanks zijn het flink wat teksten.
  • De ene brochure is wel al eens eerder vertaald, maar daarna flink onderhanden genomen. Als het fijn is om toch bepaalde woorden op te zoeken dan kunnen we die ook delen.

i-did
i-did

De missie van i-did.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Mensen die langdurig in de bijstand zitten helpen wij weer aan de slag. Door middel van coaching en begeleiding stomen wij ze klaar voor een volwaardige plek in de maatschappij. Tegelijkertijd ruimen wij het enorme textielprobleem op door van oud textiel gerecycled vilt te maken. Met de i-did Factory bieden wij als een van de eersten een compleet circulaire textielketen aan. Al dat vilt vormt de basis voor sociaal doen: kwetsbaren aan het werk helpen. Duurzaam & sociaal tot in elke vezel!

Lees meer

Professionals over i-did

Diana 👐 Video

💛
rating-stars

"Het was een heel fijne samenwerking met i-did en een echt interessante project. Afspraken waren helder. Kommunikatie en de mensen waren heel aardig in een vriendelijke omgeving."

Diana

Anne-Fleur 👐 Productfotografie

cf1b6dcb-93bd-4cf1-8b3f-b550c1f3d563
💛
rating-stars

"Ontzettend leuke organisatie en samenwerking met Eva!"

Anne-Fleur

Juul 👐 Facebook & Instagram Ads

4a24b12d-1c3a-4eaa-b0df-a18b999596ce
💛
rating-stars

"Ik heb fijn met Kristian samengewerkt omdat hij een fijne sparringpartner was om samen tot de beste resultaten te komen met betrekking tot de social ads. Daarnaast reageerde hij snel en werden gemaakte afspraken goed na gekomen."

Juul

David 👐 Audit advertentie kanalen

3ddc7cf4-6471-4247-837b-b2a01cae6df6
💛
rating-stars

"Prettig en open contactpersoon en er werd voldoende flexibiliteit geboden voor mij om de opdracht in mijn eigen planning in te passen."

David