4044b942-afbd-43c2-9eb4-2f11cd477938

Photo editing (rendering)

Organisatie in het kort

i-did

Meer dan 300.000 mensen zitten momenteel in de langdurige bijstand en de textielsector is de op één na grootste uitstoter van broeikasgassen. Wij helpen deze mensen om weer een volwaardige plek in de maatschappij te krijgen en tegelijkertijd de textielberg van Fast Fashion op te ruimen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Maak sociale en duurzame impact door te helpen met een veelgestelde vraag van onze klanten! Renderingen zullen een substantiële bijdrage leveren aan de verkoop aan architecten en projectontwikkelaars.

Eva Huijts

Eva Huijts

i-did

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Een deel van onze zakelijke klanten is architect of projectinrichter. Bij het maken van een design met ons vilt als behang of bekleding, hebben zij hiervoor de juiste bestanden (renderingen) nodig. Op dit moment hebben wij alleen foto's van onze 14 vilt kleuren en zijn we op zoek naar iemand die deze voor ons zou kunnen maken.

Hier zijn we naar op zoek

  • Hulp bij het bewerken afbeelding(en).
  • 14 renderingen van onze bestaande vilt kleuren
  • Opgemaakt in het juiste formaat en bestandsformaat

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een graphic designer die geleverde foto's of afbeeldingen kan bewerken en opmaken. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Photoshop.

🎨 Grafisch Design
📸 Foto

Dit hebben we al in huis

  • Hoge kwaliteit afbeelding(en).
  • Gevraagde bestandsformaat
  • Foto's van het vilt, als die niet van voldoende kwaliteit zijn (gaan we wel vanuit) dan kunnen we die maken

i-did
i-did

De missie van i-did.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Mensen die langdurig in de bijstand zitten helpen wij weer aan de slag. Door middel van coaching en begeleiding stomen wij ze klaar voor een volwaardige plek in de maatschappij. Tegelijkertijd ruimen wij het enorme textielprobleem op door van oud textiel gerecycled vilt te maken. Met de i-did Factory bieden wij als een van de eersten een compleet circulaire textielketen aan. Al dat vilt vormt de basis voor sociaal doen: kwetsbaren aan het werk helpen. Duurzaam & sociaal tot in elke vezel!

Lees meer

Professionals over i-did

Diana 👐 Video

💛
rating-stars

"Het was een heel fijne samenwerking met i-did en een echt interessante project. Afspraken waren helder. Kommunikatie en de mensen waren heel aardig in een vriendelijke omgeving."

Diana

Anne-Fleur 👐 Productfotografie

cf1b6dcb-93bd-4cf1-8b3f-b550c1f3d563
💛
rating-stars

"Ontzettend leuke organisatie en samenwerking met Eva!"

Anne-Fleur

Juul 👐 Facebook & Instagram Ads

4a24b12d-1c3a-4eaa-b0df-a18b999596ce
💛
rating-stars

"Ik heb fijn met Kristian samengewerkt omdat hij een fijne sparringpartner was om samen tot de beste resultaten te komen met betrekking tot de social ads. Daarnaast reageerde hij snel en werden gemaakte afspraken goed na gekomen."

Juul

David 👐 Audit advertentie kanalen

3ddc7cf4-6471-4247-837b-b2a01cae6df6
💛
rating-stars

"Prettig en open contactpersoon en er werd voldoende flexibiliteit geboden voor mij om de opdracht in mijn eigen planning in te passen."

David