f50321ae-8158-4253-b530-5a1f9cd022d4
🌱 Ik wil helpen

Hulp bij het opstellen van legal contract

Profiel vrijwilliger

Een legal specialist met ervaring in het vakgebied, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde legal thema's.

Ervaring met:

  • Legal

Organisatie in het kort

Meer dan 300.000 mensen zitten momenteel in de langdurige bijstand en de textielsector is de op één na grootste uitstoter van broeikasgassen. Wij helpen deze mensen om weer een volwaardige plek in de maatschappij te krijgen en tegelijkertijd de textielberg van Fast Fashion op te ruimen.

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 i-did

⏱️ 8-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
Draag jij bij aan een duurzame en sociale wereld? Met jouw hulp kunnen we onze impact vergroten naar het buitenland. Je bent heel erg welkom!
Floor van Mens
Geschreven door Floor van Mens van i-did

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Bij i-did willen we Sales Agents inzetten die verkoop realiseren in het buitenland (Duitsland, Frankrijk etc). Ik wil een goed contract opstellen voor de samenwerking met deze agents. Het zou te gek zijn als je met onze input een voorbeeldcontract kan opstellen of feedback & advies op het contract dat ik heb toegestuurd gekregen.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Floor van Mens
Floor van Mens Umbraco.Web.PublishedModels.SimpleDataType

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

i-did
i-did

De missie van i-did.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Mensen die langdurig in de bijstand zitten helpen wij weer aan de slag. Door middel van coaching en begeleiding stomen wij ze klaar voor een volwaardige plek in de maatschappij. Tegelijkertijd ruimen wij het enorme textielprobleem op door van oud textiel gerecycled vilt te maken. Met de i-did Factory bieden wij als een van de eersten een compleet circulaire textielketen aan. Al dat vilt vormt de basis voor sociaal doen: kwetsbaren aan het werk helpen. Duurzaam & sociaal tot in elke vezel!

Lees meer

Professionals over i-did

Diana 👐 Video

Diana
Het was een heel fijne samenwerking met i-did en een echt interessante project. Afspraken waren helder. Kommunikatie en de mensen waren heel aardig in een vriendelijke omgeving.

David 👐 Audit advertentie kanalen

David
Prettig en open contactpersoon en er werd voldoende flexibiliteit geboden voor mij om de opdracht in mijn eigen planning in te passen.