e340fab2-57a5-40a2-ae45-f8f8120a4239

Fotoshoot kerstcollectie

Organisatie in het kort

i-did

Meer dan 300.000 mensen zitten momenteel in de langdurige bijstand en de textielsector is de op één na grootste uitstoter van broeikasgassen. Wij helpen deze mensen om weer een volwaardige plek in de maatschappij te krijgen en tegelijkertijd de textielberg van Fast Fashion op te ruimen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Jij zet onze duurzame feestdagen collectie in de spotlight, waarmee we goed aan potentiële klanten laten zien wat ze aanschaffen. Samen maken we impact!

Eva Huijts

Eva Huijts

i-did

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

i-did heeft voor het eerst een kerstcollectie ontwikkeld voor b2b en b2c klanten, gemaakt van gerecycled textiel door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Graag zouden wij deze onder de aandacht willen brengen van onze klanten middels mooie foto's. We zijn op zoek naar een fotograaf die deze op zeer korte termijn voor ons kan maken. Kom jij ons helpen met de mooiste foto's van onze kerstcollectie? We kijken ernaar uit om samen impact te maken!

Hier zijn we naar op zoek

  • Foto's van onze aanstaande eerste kerstcollectie. We hebben verschillende kerstornamenten, een grote boom, twee slingers, boompjes voor op tafel en onderzetters.
  • De samples zijn eind week 37 klaar en kunnen dan verzonden worden of bij ons gefotografeerd worden.
  • Gebruik voor zowel de website, webshop, mailings als sociale media. Zakelijke doelgroep is voor nu het belangrijkste. Start van b2c verkoop vanuit de webshop duurt nog even.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

We zoeken een fotograaf om samen met ons onvergetelijke momenten vast te leggen, bijvoorbeeld bij activiteiten, inspirerende mensen of evenementen.

  • Heb je je eigen fotografie apparatuur? Dan ben je degene die we zoeken.
  • Help ons verhalen te vertellen door middel van prachtige beelden op locatie.
  • Leg de essentie van onze missie vast met jouw ervaren oog en expertise.
📸 Foto

Dit hebben we al in huis

  • Wensen qua beeldmateriaal. We zien graag een combinatie van sfeer en strak / zakelijk.
  • Liefst zo snel mogelijk de foto's maken, inclusief bewerken van de foto's. Exacte datum in overleg.
  • Vanuit huis werken mag, wij hebben ook een studio met licht in Amsterdam.

i-did
i-did

De missie van i-did.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Mensen die langdurig in de bijstand zitten helpen wij weer aan de slag. Door middel van coaching en begeleiding stomen wij ze klaar voor een volwaardige plek in de maatschappij. Tegelijkertijd ruimen wij het enorme textielprobleem op door van oud textiel gerecycled vilt te maken. Met de i-did Factory bieden wij als een van de eersten een compleet circulaire textielketen aan. Al dat vilt vormt de basis voor sociaal doen: kwetsbaren aan het werk helpen. Duurzaam & sociaal tot in elke vezel!

Lees meer

Professionals over i-did

Diana 👐 Video

💛
rating-stars

"Het was een heel fijne samenwerking met i-did en een echt interessante project. Afspraken waren helder. Kommunikatie en de mensen waren heel aardig in een vriendelijke omgeving."

Diana

Anne-Fleur 👐 Productfotografie

cf1b6dcb-93bd-4cf1-8b3f-b550c1f3d563
💛
rating-stars

"Ontzettend leuke organisatie en samenwerking met Eva!"

Anne-Fleur

Juul 👐 Facebook & Instagram Ads

4a24b12d-1c3a-4eaa-b0df-a18b999596ce
💛
rating-stars

"Ik heb fijn met Kristian samengewerkt omdat hij een fijne sparringpartner was om samen tot de beste resultaten te komen met betrekking tot de social ads. Daarnaast reageerde hij snel en werden gemaakte afspraken goed na gekomen."

Juul

David 👐 Audit advertentie kanalen

3ddc7cf4-6471-4247-837b-b2a01cae6df6
💛
rating-stars

"Prettig en open contactpersoon en er werd voldoende flexibiliteit geboden voor mij om de opdracht in mijn eigen planning in te passen."

David