04014a66-73dc-4431-8a7f-5cec15f311a6

Hulp bij media-aandacht voor bijzonder verhaal

Organisatie in het kort

HospitaalBroeders

In Afrika heeft niet iedereen toegang tot gezondheidszorg. Wij zorgen voor hen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Met jouw hulp kan dit bijzondere verhaal heel veel mensen inspireren en motiveren om ons een handje te helpen. Hoe meer helpende handjes, hoe meer ziekenhuizen we in Afrika kunnen bouwen, hoe meer zorg er is voor de meest kwetsbare mensen in de Afrikaanse samenleving.

Aukje Bovend'eerdt

Aukje Bovend'eerdt

HospitaalBroeders

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Een van onze donateurs (een dame van 92 jaar!) gaat 3 september naar Ghana om een kliniek te openen die we dankzij haar hebben kunnen bouwen. Een verhaal dat van alle kanten bijzonder is. Wij zoeken hulp dit mooie verhaal in de media te krijgen, waardoor we meer aandacht krijgen voor het belangrijke werk wat kunnen doen met donaties! Het zou tof zijn als we jouw contacten binnen de media hiervoor kunnen gebruiken. Kan jij ons helpen?

Hier zijn we naar op zoek

  • Een lijst van jouw contacten binnen de media, die we kunnen benaderen om dit mooie verhaal aandacht te geven.
  • Hulp bij het schrijven van persberichten en/of het benaderen van contactpersonen in de media.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Weet jij hoe je een verhaal onder de aandacht van (landelijke) media kan krijgen of heb jij waardevolle connecties hiervoor? Dan staan we te springen om jouw hulp!

🗞 PR

Dit hebben we al in huis

  • Een prachtig pakkend verhaal dat heel veel in zich heeft om groots uitgezet te worden.
  • Mooie beelden.
  • Interview mogelijkheden.

HospitaalBroeders
HospitaalBroeders

De missie van HospitaalBroeders.

🌏Ontwikkelingshulp
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

In Afrika zijn er mensen die geen toegang tot gezondheidszorg hebben of worden mensen gemarginaliseerd vanwege een beperking of vanwege hun ouderdom. HospitaalBroeders geeft zorg aan de meest kwetsbare groepen in Afrika en zorgt ervoor dat mensen de hoogste kwaliteit zorg, scholing of hulp krijgen in overeenstemming met hun behoeften.

Lees meer

Professionals over HospitaalBroeders

Sita 👐 Canva sjabloon maken voor documenten

0f0774c8-354e-4070-882b-a43f7d48efaa
💛
rating-stars

"Mijn eerste kennismaking met HospitaalBroeders voelde erg prettig aan. Gemaakte afspraken werden nagekomen, prettige communicatie en erg enthousiast. Ik heb deze samenwerking als prettig ervaren. "

Sita

Rik 👐 Call: Communicatie specialist

63bbd465-caaa-4968-a884-c9ce58eaa9a6
💛
rating-stars

"Het is fijn om via de Nieuwe Gevers heel gericht aan de slag te kunnen voor goede doelen. Ik vond dat hospitaal broeders heel open en professioneel werkt. Zeker een aanrader."

Rik

Branco 👐 Facebook & Instagram Ads

a297f923-4b8a-4d62-8d8f-58b545b21e14
💛
rating-stars

"Het was een leuke samenwerking, hospitaalbroeders was erg dankbaar voor onze bijdrage en het project verliep lekker soepel en snel. Voor herhaling vatbaar dus!"

Branco

Dieneke 👐 Flexibele copywriting ondersteuning

51776d5d-f6c1-4471-bd8b-d67b7f5436bc
💛
rating-stars

"Mijn opdracht voor HospitaalBroeders ervaar ik al zeer prettig. Mijn contactpersoon is professioneel, duidelijk, vriendelijk en reageert altijd heel snel. De opdrachten zijn leuk om te doen. Ik vind het fijn dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen en HospitaalBroeders kan helpen. Ik raad iedereen deze organisatie aan!"

Dieneke