96edc8c0-8a3f-4d0b-9a25-45f7bc6a4c11

Copywriting business pakketten

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Ervaring met:

  • Copywriting
  • SEO

Organisatie in het kort

In Afrika heeft niet iedereen toegang tot gezondheidszorg. Wij zorgen voor hen!

  • Ontwikkelingshulp

Project details

💒 HospitaalBroeders

⏱️ 6-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw creatieve en SEO-proof schrijfstijl kunnen wij bedrijven aan ons binden en daarmee onder andere studenten verpleegkunde opleiden in Sierra Leone.
Aukje Bovend'eerdt
Geschreven door Aukje Bovend'eerdt van HospitaalBroeders

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Yes, we zijn klaar voor de zakelijke markt! We hebben handige businesspakketten gedefinieerd en nu is het tijd om die op een aansprekende manier op de website te zetten (1 pagina). Wil jij ons helpen om dit goed te formuleren, de juiste toon te zetten en hiermee uiteindelijk ondernemers en bedrijven de eerste stap te laten zetten om ons te steunen? Trek jij de jas van de ondernemer aan en het zo omschrijven dat bedrijven ons kunnen vinden én dat het ze aanspreekt?

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze webpagina over businesspakketten (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Missie en visie document.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale content richting(en).
  • We hebben businesspakketten in elkaar gezet voor de zakelijke markt.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

HospitaalBroeders
HospitaalBroeders

De missie van HospitaalBroeders.

🌏Ontwikkelingshulp
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

In Afrika zijn er mensen die geen toegang tot gezondheidszorg hebben of worden mensen gemarginaliseerd vanwege een beperking of vanwege hun ouderdom. HospitaalBroeders geeft zorg aan de meest kwetsbare groepen in Afrika en zorgt ervoor dat mensen de hoogste kwaliteit zorg, scholing of hulp krijgen in overeenstemming met hun behoeften.

Lees meer

Professionals over HospitaalBroeders

Sita 👐 Canva sjabloon maken voor documenten

Sita
Mijn eerste kennismaking met HospitaalBroeders voelde erg prettig aan. Gemaakte afspraken werden nagekomen, prettige communicatie en erg enthousiast. Ik heb deze samenwerking als prettig ervaren.

Rik 👐 Call: Communicatie specialist

Rik
Het is fijn om via de Nieuwe Gevers heel gericht aan de slag te kunnen voor goede doelen. Ik vond dat hospitaal broeders heel open en professioneel werkt. Zeker een aanrader.

Branco 👐 Facebook & Instagram Ads

Branco
Het was een leuke samenwerking, hospitaalbroeders was erg dankbaar voor onze bijdrage en het project verliep lekker soepel en snel. Voor herhaling vatbaar dus!

Dieneke 👐 Flexibele copywriting ondersteuning

Dieneke
Mijn opdracht voor HospitaalBroeders ervaar ik al zeer prettig. Mijn contactpersoon is professioneel, duidelijk, vriendelijk en reageert altijd heel snel. De opdrachten zijn leuk om te doen. Ik vind het fijn dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen en HospitaalBroeders kan helpen. Ik raad iedereen deze organisatie aan!