175501465 4048430981866983 1853875759134879499 N

Strategisch advies over Business Model

Organisatie in het kort

Hoormij∙NVVS

Twee miljoen mensen in Nederland ondervinden ernstige last van gehoorverlies, tinnitus, Ménière en andere oorklachten. Hoormij∙NVVS zorgt ervoor dat mensen met een hooraandoening goed geïnformeerd zijn, elkaar kunnen ontmoeten en hun belangen worden behartigd.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Onze droom is dat we - geïnspireerd door jou - meer leden en donateurs aan ons kunnen binden. En zo meer kunnen betekenen voor onze grote doelgroep: mensen met een gehooraandoening.

Wil Verschoor

Wil Verschoor

Hoormij∙NVVS

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Als patiëntenvereniging kunnen mensen lid worden van ons, waar ze o.a. lotgenoten contact, ons magazine en meer informatie kunnen krijgen. Wij hopen met jou uit te denken hoe dit lidmaatschap in moeten richten. Wat wordt het businessmodel? Wat levert lidmaatschap op? Waarom zou je lid of abonnee worden? Wij missen de tijd en expertise om dit goed neer te zetten. Terwijl we wel een goed product hebben (oa drukbezochte website).

Hier zijn we naar op zoek

 • 2 tot 4 één uur strategiesessies met een strategische business developer waarin jullie een aantal onderwerpen behandelen.
 • Het gaat om het uitkristalliseren van een nieuwe propositie. Denk aan onderwerpen als positionering, doelgroep, dienst/product, value proposition, business model canvas (invulling samen te bepalen).
 • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
 • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strategische business developer, die als sparringspartner kan helpen bepaalde (strategische) thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als positionering, markt(behoefte), proposities, value proposition, business model canvas, etc.

 • Ervaring met het verbeteren van bedrijfsstrategieën, zoals positionering, marktbehoeften en proposities.
 • Jij bent bekend met tools zoals het Business Model Canvas en kan deze effectief toepassen.
 • Je wilt graag helpen door het delen van jouw kennis en advies.
🗂 Business Model Canvas
🎯 Business Strategy

Dit hebben we al in huis

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
 • Verschillende ideeën voor nieuwe proposities/services.
 • De doelen/challenges die we hebben.
 • Missie en visie.
 • Er is een strategisch plan 2019-2023
 • Een goedbezochte website www.stichtinghoormij.nl
 • 20.000 abonnees op een gratis digitale nieuwsbrief

Hoormij∙NVVS
Hoormij∙NVVS

De missie van Hoormij∙NVVS.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Houten

Slechter horen of te maken hebben met een gehoor- en evenwichtsaandoening kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. Het zegt niets over de kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Wij begrijpen dat. We willen dat iedereen met een hooraandoening, dit zijn er zowat twee miljoen in Nederland, mee kan doen in de samenleving. Daar werken we aan door de belangen van mensen met een hooraandoening te behartigen, betrouwbare informatie te geven en door mensen bij elkaar te brengen (lotgenotencontact). Wij horen deze mensen.

Lees meer