Creatieve Brainstormsessie

Profiel vrijwilliger

Een creatieve geest die divergerend mee kan meedenken en voor frisse en nieuwe invalshoeken kan zorgen. Benodigd: ervaring met het faciliteren en/of doen van creatieve brainstorms, daarnaast bekend met technieken die geschikt zijn voor ideeën creatie.

Ervaring met:

  • Creative concepting

Organisatie in het kort

Slechter horen of te maken hebben met een gehoor- en evenwichtsaandoening is een strijd. Hoormij∙NVVS zorgt ervoor dat mensen met een hooraandoening goed geïnformeerd zijn, elkaar kunnen ontmoeten en hun belangen worden behartigd.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Welzijn
  • Wetenschap en onderzoek

Project details

💒 Hoormij∙NVVS

⏱️ 3-6 uur in totaal

🗓️

💻 In een videocall.

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak.

We willen van kliks naar euro's.
Wil Verschoor
Geschreven door Wil Verschoor van Hoormij∙NVVS

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

- marketing/communicatie: HBO-niveau. Zeer ervaren op website, tweewekelijkse digitale nieuwsbrief en driemaandelijks magazine. Commercieel denkend
- directeur: WO-niveau sociale wetenschappen. Globale kennis rond fondsenwerving en communicatie.

1) Vertalen van het bereik naar euro’s. Hoe kunnen we met de inzet van marketing meer mensen aan Hoormij∙NVVS binden en vooral: hoe kunnen we hen verleiden tot lidmaatschap, donateurschap, giften of nalatenschappen? Toelichting: Door de jaren heen weten we steeds meer mensen aan ons te binden via website, digitale nieuwsbrief en social media. In 2020 bezochten jaarlijks 350.000 mensen de website www.stichtinghoormij.nl , voor 2021 is dat gestegen naar 385.000. Ook ontvangen 20.000 mensen de digitale nieuwsbrief. Helaas vertaalt dit succes zich niet in meer leden (nu: 5.000) of donateurs. Onze vraag is dus specifiek: wat kunnen we doen om het succes van een groter bereik om te zetten in het succes van meer leden en donateurs?

De inhoud van de sessie.

  • Een creatieve sessie in de vorm van een workshop die helpt bij ideeën creatie.
  • Het uitwerken van de sessie in de vorm van een beknopte wrap-up met concrete actiepunten.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Mensen die aanwezig zijn bij de sessie.

  • Marketing / communicatie teamlid

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Hoormij∙NVVS
Hoormij∙NVVS

De missie van Hoormij∙NVVS.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Houten

Slechter horen of te maken hebben met een gehoor- en evenwichtsaandoening kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. Het zegt niets over de kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Wij begrijpen dat. We willen dat iedereen met een hooraandoening mee kan doen in de samenleving. Daar werken we aan door de belangen van mensen met een hooraandoening te behartigingen, betrouwbare informatie te geven en door mensen bij elkaar te brengen (lotgenotencontact). Wij horen deze mensen.

Lees meer