a3105fcf-bd51-4b60-92d2-dfc458407a87

Set-up en training Trello

Organisatie in het kort

Hockey Dreams Foundation

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Samen sporten, spelen en leren. Samen zorgen we voor een betere toekomst!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Sport en recreatie
💛 Armoede

Project details

⏱️

1-4 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 1-3 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Door eenvoudig een overzicht te hebben van de voortgang van de Hockey Dreams Coaches, kunnen we onze tijd beter benutten en de coaches beter ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Merel van Amerongen

Merel van Amerongen

Hockey Dreams Foundation

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Coaches in onze drie programmalanden doen tijdens hun HDF traject verschillende modules. Coaches starten op verschillende momenten, en doen modules in andere volgorde. Met Trello willen we overzicht houden over de voortgang van de coaches, en eea stroomlijnen en automatiseren. We hebben geen Trello ervaring dus kunnen je hulp gebruiken onze Workspace en sjablonen zo slim mogelijk in te stellen.

Hier zijn we naar op zoek

  • Introductie in de mogelijkheden van Trello.
  • Opzetten van een Workspace / van sjablonen voor het monitoren en ondersteunen van onze coaches

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional met kennis van Trello die op een heldere manier die kennis kan overbrengen. Benodigd: kennis van Trello en project management.

🗺 Project Management
👨‍👩‍👧‍👧 Workshop Facilitator

Dit hebben we al in huis

  • Doel(en) voor het gebruik van Trello.
  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit en draagvlak geeft.

Hockey Dreams Foundation
Hockey Dreams Foundation

De missie van Hockey Dreams Foundation.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs, persoonlijk ontwikkeling en sociaal maatschappelijke thema's staan centraal. Coaches doen kennis en ervaring op, en bereiken tegelijkertijd honderden kinderen. Samen sporten, spelen en leren. Een positieve omgeving om je dromen te realiseren.

Lees meer

Professionals over Hockey Dreams Foundation

Christiaan 👐 Call: Wordpress Webdesigner

a403d5aa-658b-4ce9-9bc4-cbf1ca3db8fd
💛
rating-stars

"De samenwerking met Merel van de Hockey Dreams Foundation was fijn, we konden snel schakelen voor een afspraak. Ze had de benodigde gegevens opgestuurd waardoor ik mij kon voorbereiden op onze meeting, waardoor we efficient samen konden werken. De acties die uit dit project kwamen hadden we goed verdeeld en communicatie verliep vlekkeloos!"

Christiaan