Hockey Dreams (2)

Proces & groei coach

Organisatie in het kort

Hockey Dreams Foundation

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Samen sporten, spelen en leren. Samen zorgen we voor een betere toekomst!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Sport en recreatie
💛 Armoede

Project details

⏱️

10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coachingsuren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.
🗓️

Verspreid over 4-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur van het project kan korter of langer zijn, afhankelijk van wat jullie onderling afspreken. Zo past dit ook bij jouw agenda. De organisatie weet dat veel professionals projecten naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Als Hockey Dreams bieden we onze coaches een persoonlijk ontwikkelingstraject. We willen uiteraard dat onze coaches hier het beste uit zichzelf halen en zodat ze de mogelijkheden binnen ons programma kunnen pakken. Kun jij ons helpen met bestanden en processen te reviewen en beter in te richten rondom eigenaarschap en accountability die coaches hebben?

Dit willen we met jouw hulp bereiken

  • Processen en bestanden reviewen
  • Het beter inrichten van onze bestanden
  • Dit allemaal zodat onze coaches het meest uit hun persoonlijke ontwikkelingtraject kunnen halen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional met ervaring binnen de persoonlijke ontwikkeling, die kan helpen processen en bestanden te reviewen en beter in te richten rondom eigenaarschap en accountability.

💪 Leiderschap coaching
☘️ Ondernemerschap

Zo houden we straks contact

  • Advies/vragen stellen per telefoon.
  • Advies/vragen stellen per mail.
Hockey Dreams Foundation
Hockey Dreams Foundation

De missie van Hockey Dreams Foundation.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs, persoonlijk ontwikkeling en sociaal maatschappelijke thema's staan centraal. Coaches doen kennis en ervaring op, en bereiken tegelijkertijd honderden kinderen. Samen sporten, spelen en leren. Een positieve omgeving om je dromen te realiseren.

Lees meer

Professionals over Hockey Dreams Foundation

Christiaan 👐 Call: Wordpress Webdesigner

a403d5aa-658b-4ce9-9bc4-cbf1ca3db8fd
💛
rating-stars

"De samenwerking met Merel van de Hockey Dreams Foundation was fijn, we konden snel schakelen voor een afspraak. Ze had de benodigde gegevens opgestuurd waardoor ik mij kon voorbereiden op onze meeting, waardoor we efficient samen konden werken. De acties die uit dit project kwamen hadden we goed verdeeld en communicatie verliep vlekkeloos!"

Christiaan