98b5614f-0471-4d89-ad56-c7c059ad29cf

Hulp bij schrijven vacatureteksten

Organisatie in het kort

Hockey Dreams Foundation

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Samen sporten, spelen en leren. Samen zorgen we voor een betere toekomst!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Sport en recreatie
💛 Armoede

Project details

⏱️

8-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Om onze impact te vergroten, zoeken we vrijwilligers die zich voor meer dan een jaar willen verbinden. Niet eenvoudig, maar met jouw wervende teksten, kunnen we meer mensen enthousiasmeren.

Merel van Amerongen

Merel van Amerongen

Hockey Dreams Foundation

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Voor ons vrijwilligersteam in Nederland is op verschillende vlakken versterking zeer welkom - te beginnen met vacatures om dit kenbaar te maken. Weet jij de juiste vragen te stellen en het idee dat in ons hoofd zit concreet te verwoorden? Weet je wervende teksten op te stellen met balans tussen de diverse taken binnen een functie, een level van professionaliteit en vrijwillige commitment?

Hier zijn we naar op zoek

  • Hulp bij het schrijven van een aantal vacatureteksten voor vrijwilligers.
  • Tips en tricks hoe je een goede vacaturetekst schrijft (hoe spreken we de juiste mensen aan en wat maakt het aantrekkelijk).
  • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een HR-professional of copywriter, die goed en aansprekende vacatureteksten kan maken die vrijwilligers aanspreken. Benodigd: ervaring met het schrijven van vacatureteksten en/of werving

Dit hebben we al in huis

  • Eerdere vacatureteksten voor vrijwilligers
  • Website, nieuwsbrief en social kanalen

Hockey Dreams Foundation
Hockey Dreams Foundation

De missie van Hockey Dreams Foundation.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs, persoonlijk ontwikkeling en sociaal maatschappelijke thema's staan centraal. Coaches doen kennis en ervaring op, en bereiken tegelijkertijd honderden kinderen. Samen sporten, spelen en leren. Een positieve omgeving om je dromen te realiseren.

Lees meer

Professionals over Hockey Dreams Foundation

Christiaan 👐 Call: Wordpress Webdesigner

a403d5aa-658b-4ce9-9bc4-cbf1ca3db8fd
💛
rating-stars

"De samenwerking met Merel van de Hockey Dreams Foundation was fijn, we konden snel schakelen voor een afspraak. Ze had de benodigde gegevens opgestuurd waardoor ik mij kon voorbereiden op onze meeting, waardoor we efficient samen konden werken. De acties die uit dit project kwamen hadden we goed verdeeld en communicatie verliep vlekkeloos!"

Christiaan