6881ab0e-3ddc-4f37-8867-d7f172a985a2

Google Analytics 4 set-up en dashboard

Organisatie in het kort

Hockey Dreams Foundation

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Samen sporten, spelen en leren. Samen zorgen we voor een betere toekomst!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Sport en recreatie
💛 Armoede

Project details

⏱️

4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Vanuit huis

🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Met jouw hulp valt er geen gat in onze analyses en kunnen we de juiste conclusies trekken, zodat wij ons nog beter kunnen inzetten voor de ontwikkeling van jongeren in Afrika.

Merel van Amerongen

Merel van Amerongen

Hockey Dreams Foundation

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Google Analytics gaat op de schop en de nieuwe hebben we geïnstalleerd - voor zover dat lukte. Het instellen van gebeurtenissen (zoals clicks) en conversies (zoals een donatie afronden) binnen Google Tag Manager is helemaal anders. We kunnen dus hulp gebruiken bij het juist instellen.

Hier zijn we naar op zoek

  • Hulp bij het instellen van Google Analytics, zodat bezoekers en hun gedrag in kaart gebracht worden (voor bijvoorbeeld de website, blog en/of social media).
  • Koppelingen maken met Google Search Console en Google Ads
  • Alle relevante events en conversies instellen en deze in custom rapportages binnen GA4 weergeven.
  • De inzichten vertalen naar een (simpele) Google Data Studio dashboard
  • Andere adviezen die jij als expert kan meebrengen :)

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een online marketeer die onze Google Analytics kan inrichten. Benodigd: kennis van online marketing en data systemen en ervaring met Google Analytics en Tag Manager.

💼 Google Analytics

Dit hebben we al in huis

  • Er is mogelijkheid om onze webbeheerder kleine werkzaamheden te laten uitvoeren (zoals Google Analytics en Tag Manager installeren).
  • Onze website.

Hockey Dreams Foundation
Hockey Dreams Foundation

De missie van Hockey Dreams Foundation.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs, persoonlijk ontwikkeling en sociaal maatschappelijke thema's staan centraal. Coaches doen kennis en ervaring op, en bereiken tegelijkertijd honderden kinderen. Samen sporten, spelen en leren. Een positieve omgeving om je dromen te realiseren.

Lees meer

Professionals over Hockey Dreams Foundation

Christiaan 👐 Call: Wordpress Webdesigner

a403d5aa-658b-4ce9-9bc4-cbf1ca3db8fd
💛
rating-stars

"De samenwerking met Merel van de Hockey Dreams Foundation was fijn, we konden snel schakelen voor een afspraak. Ze had de benodigde gegevens opgestuurd waardoor ik mij kon voorbereiden op onze meeting, waardoor we efficient samen konden werken. De acties die uit dit project kwamen hadden we goed verdeeld en communicatie verliep vlekkeloos!"

Christiaan