f2ccb66a-2f25-4d31-afea-5da604a8a468

Flexibele video-edit ondersteuning

Organisatie in het kort

Hockey Dreams Foundation

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Samen sporten, spelen en leren. Samen zorgen we voor een betere toekomst!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Sport en recreatie
💛 Armoede

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 6-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met pakkende video's weet jij Hockey Dreams op te laten vallen bij huidige en nieuwe partners. Op naar de volgende 10 jaar impact voor een door lokale coaches!

Merel van Amerongen

Merel van Amerongen

Hockey Dreams Foundation

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Binnenkort gaan team members na bijna 3 jaar weer op bezoek bij de Hockey Dreams hubs. We zien daarmee meer mogelijkheden en vraag voor verschillende video-content, met name richting (potentiële) partners. Zowel in het kader van ons 10-jarig bestaan, als voor andere fondsenwervende initiatieven. Te denken valt aan filmpjes 30-60 sec: korte interviews afgewisseld met beelden van het hockeyveld.

Hier zijn we naar op zoek

  • Flexibele design ondersteuning voor een periode van 1 tot 2 maanden, voor bij bijvoorbeeld een campagne, project of andere initiatieven dat we gaan starten.
  • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een video editor die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met het editen van meerdere video's op basis van bestaand beeldmateriaal van onze projecten en coaches. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

Hockey Dreams Foundation
Hockey Dreams Foundation

De missie van Hockey Dreams Foundation.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs, persoonlijk ontwikkeling en sociaal maatschappelijke thema's staan centraal. Coaches doen kennis en ervaring op, en bereiken tegelijkertijd honderden kinderen. Samen sporten, spelen en leren. Een positieve omgeving om je dromen te realiseren.

Lees meer

Professionals over Hockey Dreams Foundation

Christiaan 👐 Call: Wordpress Webdesigner

a403d5aa-658b-4ce9-9bc4-cbf1ca3db8fd
💛
rating-stars

"De samenwerking met Merel van de Hockey Dreams Foundation was fijn, we konden snel schakelen voor een afspraak. Ze had de benodigde gegevens opgestuurd waardoor ik mij kon voorbereiden op onze meeting, waardoor we efficient samen konden werken. De acties die uit dit project kwamen hadden we goed verdeeld en communicatie verliep vlekkeloos!"

Christiaan