184917412 3011118429156771 3573845755592082673 N
🌱 Ik wil helpen

Strategisch advies over Social Media

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Social Media

Organisatie in het kort

Sikkelcelziekte is een ernstige onbekende ziekte, waarmee 300.000 kinderen per jaar geboren worden. Zij sterven zonder behandeling binnen vijf jaar. Wij zorgen voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar betere behandeling en genezing.

 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Wetenschap en onderzoek
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Het Sikkelcelfonds

⏱️ 4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

We hopen dat jouw strategische advies ervoor zorgt dat ons bereik op socials een enorme impuls krijgt! Zo kunnen we de nodige aandacht vragen voor de onbekende erfelijke bloedziekte.
Charlotte van Tuijn
Geschreven door Charlotte van Tuijn van Het Sikkelcelfonds

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We staan in de startblokken om onze social media kanalen te professionaliseren. We leggen onze ideeën en wensen graag voor en zoeken expert die ons strategisch advies kan geven.

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: content, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
 • Missie en visie.
 • Onze huidige Social Media kanalen.
Charlotte van Tuijn
Charlotte van Tuijn

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Het Sikkelcelfonds
Het Sikkelcelfonds

De missie van Het Sikkelcelfonds.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Soesterberg

Sikkelcelziekte is een ernstige ziekte, maar nog onbekend! Dat moet veranderen, want sikkelcelziekte is te pijnlijk om niet te kennen. Het Sikkelcelfonds wil baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar een betere behandeling en uiteindelijk ook genezing van sikkelcelziekte mogelijk maken. Daarnaast willen wij meer aandacht voor deze onbekende erfelijke bloedziekte waarmee wereldwijd 300.000 kinderen per jaar geboren worden. Zonder behandeling worden kinderen met sikkelcelziekte niet ouder dan 5 jaar.

Lees meer

Professionals over Het Sikkelcelfonds

Alain 👐 Visitekaart design

Alain
Het is fijn samenwerken met het Sikkelcelfonds omdat de probleemstelling van de opdracht helder was. Snel en efficiënt schakelen was hier mogelijk. Het contact met Charlotte is tegelijk prettig en professioneel.

Alain 👐 Poster design

Alain
Het was fijn samenwerken met het Sikkelcelfonds door heldere communicatie, goede bereikbaarheid (email, telefoon, WhatsApp) en het nakomen van afspraken.