91093408 3159039467448569 8486063518070603776 N

Strategische advies Partnerships opzetten

Organisatie in het kort

Het Eetschap

Stichting Het Eetschap werkt aan een sociaal voedsellandschap waarin iedereen de kans krijgt om goed te eten en mee te doen. We geloven namelijk dat iedereen een bijdrage kan leveren aan het verduurzamen van het voedselsysteem.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Met jouw kennis en ervaring bouwen we aan succesvolle en sterke partnerships voor duurzaam succes!

Dalila Sayd

Dalila Sayd

Het Eetschap

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Momenteel zijn we afhankelijk van incidentele subsidies. We willen graag verder vooruit kunnen kijken en onze financieringsmix verbreden. We zien een kans om partnerships aan te gaan, maar missen de expertise om hier vorm aan te geven. Daarom zijn we op zoek naar jouw business geest om ons te adviseren in het aangaan van duurzame samenwerkingen met bedrijven. Bij de sessies sluit het bestuur van SHE, de oprichter en een communicatieadviseur aan.

Hier zijn we naar op zoek

  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelstellingen, doelgroepen, boodschap, marketing/promotie plan, funnel, advies voor ondersteunende materialen.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met een startplan voor concrete next steps.
  • Overzicht van aanbevelingen voor het aangaan van partnerships met voor ons passende organisaties.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of business developer, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) zakelijke propositie thema’s uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

🧾 Sales
🎯 Business Strategy

Dit hebben we al in huis

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit en draagvlak geeft.
  • De doelen/challenges die we hebben.
  • Kansen in de markt, die we zelf zien.
  • Missie en visie.
  • Beleidsplan van de stichting.

Het Eetschap
Het Eetschap

De missie van Het Eetschap.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Breda

Interventies en campagnes om gezonder en duurzamer te leven zijn er steeds meer, maar die worden nog te vaak bedacht vanuit het perspectief van de witte theoretisch opgeleide Nederlander. Wij geloven dat iedereen een bijdrage kan leveren. Want iedereen ongeacht opleidingsniveau, inkomen of afkomst heeft kennis over eten. We onderzoeken met de mensen, die verkeren in een kwetsbare positie, welke kennis en vaardigheden ze in huis hebben én hoe we die kennis en vaardigheden het beste kunnen inzetten om hun eigen doelen te bereiken. Zo vinden we samen oplossingen voor voedsel- én sociale vraagstukken.

Lees meer

Professionals over Het Eetschap

Janka 👐 Strategische advies Partnerships opzetten

b96dc44d-fc17-4f4a-86f8-c3501c5c589f
💛
rating-stars

"Wat een geweldige doelen streeft Dalila na met haar Eetschap en wat heeft ze al mooie stappen gezet! Ik heb veel geleerd tijdens onze samenwerking en hoop ook in de toekomst betrokken te blijven bij dit initiatief. "

Janka