Strategisch advies over Business Model

Organisatie in het kort

Het Eetschap

Stichting Het Eetschap werkt aan een sociaal voedsellandschap waarin iedereen de kans krijgt om goed te eten en mee te doen. We geloven namelijk dat iedereen een bijdrage kan leveren aan het verduurzamen van het voedselsysteem.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Projectomschrijving

Hier zijn we naar op zoek

  • 2 tot 4 één uur strategiesessies met een strategische business developer waarin jullie een aantal onderwerpen behandelen.
  • Het gaat om het uitkristalliseren van een nieuwe propositie. Denk aan onderwerpen als positionering, doelgroep, dienst/product, value proposition, business model canvas (invulling samen te bepalen).
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strategische business developer, die als sparringspartner kan helpen bepaalde (strategische) thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als positionering, markt(behoefte), proposities, value proposition, business model canvas, etc.

  • Ervaring met het verbeteren van bedrijfsstrategieën, zoals positionering, marktbehoeften en proposities.
  • Jij bent bekend met tools zoals het Business Model Canvas en kan deze effectief toepassen.
  • Je wilt graag helpen door het delen van jouw kennis en advies.
🗂 Business Model Canvas
🎯 Business Strategy

Het Eetschap
Het Eetschap

De missie van Het Eetschap.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Breda

Interventies en campagnes om gezonder en duurzamer te leven zijn er steeds meer, maar die worden nog te vaak bedacht vanuit het perspectief van de witte theoretisch opgeleide Nederlander. Wij geloven dat iedereen een bijdrage kan leveren. Want iedereen ongeacht opleidingsniveau, inkomen of afkomst heeft kennis over eten. We onderzoeken met de mensen, die verkeren in een kwetsbare positie, welke kennis en vaardigheden ze in huis hebben én hoe we die kennis en vaardigheden het beste kunnen inzetten om hun eigen doelen te bereiken. Zo vinden we samen oplossingen voor voedsel- én sociale vraagstukken.

Lees meer

Professionals over Het Eetschap

Janka 👐 Strategische advies Partnerships opzetten

b96dc44d-fc17-4f4a-86f8-c3501c5c589f
💛
rating-stars

"Wat een geweldige doelen streeft Dalila na met haar Eetschap en wat heeft ze al mooie stappen gezet! Ik heb veel geleerd tijdens onze samenwerking en hoop ook in de toekomst betrokken te blijven bij dit initiatief. "

Janka