Advies over organisatiestructuur

Organisatie in het kort

Het Eetschap

Stichting Het Eetschap werkt aan een sociaal voedsellandschap waarin iedereen de kans krijgt om goed te eten en mee te doen. We geloven namelijk dat iedereen een bijdrage kan leveren aan het verduurzamen van het voedselsysteem.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

8-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

Projectomschrijving

Hier zijn we naar op zoek

  • Een beoordeling van de huidige inrichting van onze organisatiestructuur.
  • 1 tot 4 één uur sessies, waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: inrichting bestuur & management, [BENOEM HIER DE TE BESPREKEN ONDERWERPEN]
  • Een terugkoppeling in de vorm van een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een (HR) professional met ervaring in Change Management, die ons kan adviseren hoe we het beste onze organisatiestructuur kunnen inrichten, zoals bestuur & management. Kennis over: Change Management, Business Process Management, Lean productie etc.

Het Eetschap
Het Eetschap

De missie van Het Eetschap.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Breda

Interventies en campagnes om gezonder en duurzamer te leven zijn er steeds meer, maar die worden nog te vaak bedacht vanuit het perspectief van de witte theoretisch opgeleide Nederlander. Wij geloven dat iedereen een bijdrage kan leveren. Want iedereen ongeacht opleidingsniveau, inkomen of afkomst heeft kennis over eten. We onderzoeken met de mensen, die verkeren in een kwetsbare positie, welke kennis en vaardigheden ze in huis hebben én hoe we die kennis en vaardigheden het beste kunnen inzetten om hun eigen doelen te bereiken. Zo vinden we samen oplossingen voor voedsel- én sociale vraagstukken.

Lees meer

Professionals over Het Eetschap

Janka 👐 Strategische advies Partnerships opzetten

b96dc44d-fc17-4f4a-86f8-c3501c5c589f
💛
rating-stars

"Wat een geweldige doelen streeft Dalila na met haar Eetschap en wat heeft ze al mooie stappen gezet! Ik heb veel geleerd tijdens onze samenwerking en hoop ook in de toekomst betrokken te blijven bij dit initiatief. "

Janka