Impact2

Websitegedrag bezoekers meten

Project details

💒 Het Begint met Taal

🛠️ Online marketing

Organisatie in het kort

Het Begint met Taal draagt bij aan een inclusieve samenleving waarin nieuwkomers dankzij taalcoaching de taal beter leren spreken. Zij krijgen daardoor de kans zich te ontwikkelen, ambities waar te maken en mee te doen. Taalcoaching heeft een duidelijke sociale component: het verbindt mensen die elkaar anders niet snel zouden ontmoeten.

  • Educatie
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Welzijn

Profiel vrijwilliger

Een online marketeer die onze Google Analytics kan inrichten. Benodigd: Ervaring met tools Google Analytics en Tag manager. Kennis van online marketing en data analyseren.

Beschikbaarheid

vanaf start: 20 tot 30 uur, binnen 5 weken

Super als we straks een mooie nieuwe website hebben maar om die optimaal in te zetten willen we ook graag het uiterste uit Google Analytics halen! Mogen we daarbij gebruik maken van joúw skills?
Geschreven door Lotte de Wit van Het Begint met Taal

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Super als we straks een mooie nieuwe website hebben maar om die optimaal in te zetten willen we ook graag het uiterste uit Google Analytics halen!

Het Begint met Taal
Het Begint met Taal
Koningin Wilhelminalaan 8
3527 LD Utrecht
hetbegintmettaal.nl
Lotte de Wit
Lotte de WitCommunicatieadviseur

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Taal en contact zijn onmisbaar om mee te kunnen doen in de samenleving. Als je de taal spreekt, kun je je ambities waarmaken en laten zien wie je bent. Taalcoaching door vrijwilligers is een krachtig middel voor de 600.000 nieuwkomers die de Nederlandse taal beter willen leren spreken. Stichting Het Begint met Taal is de expert op het gebied van taalcoaching. We vergroten de bekendheid en effectiviteit van taalcoaching met materiaal, advies en training. Als landelijk platform ondersteunen we 170 organisaties die taalcoaching bieden, verspreid over 400 locaties. Ook werken we samen met gemeenten, werkgevers en taalscholen. Samen zorgen we ervoor dat elke week opnieuw duizenden nieuwkomers en vrijwilligers met elkaar in gesprek gaan, samen de taal oefenen en elkaars cultuur ontdekken. Taal verbindt!

Waar ze trots op zijn

  • In 2018 bestond Het Begint met Taal 10 jaar dat werd gevierd in het bijzijn van Koningin Máxima.
  • Op dit moment zijn er 165 organisaties die verspreid over 400 locaties taalcoaching bieden bij ons aangesloten.
  • 16.069 taalvrijwilligers en 31.991 nieuwkomers gaan momenteel met elkaar in gesprek.
  • In 2019 werden we genomineerd voor een NRC Charity Award.

Professionals over Het Begint met Taal

Amir 👐 UX Advies over website

heel fijn om met Sylvia en Lotte samen te werken aan nieuwe platform van Het Begint met Taal! duurde langer dan wat we initieel gedacht hadden, maar eindresultaat is wel erg gaaf geworden, als ik het wel zelf mag zeggen :p