00612c23-1286-4230-83b5-c7ff7ee187fc

Online Marketing advies

Organisatie in het kort

Herenboeren NL

Stichting Herenboeren is een groeiende burgerbeweging die aantoont dat de productie van ons dagelijks voedsel anders, beter en bovenal duurzamer kan. Leden runnen samen hun Herenboerderij en nemen regie in handen over hun eigen voedsel.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Dierenwelzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coachingsuren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur van het project kan korter of langer zijn, afhankelijk van wat jullie onderling afspreken. Zo past dit ook bij jouw agenda. De organisatie weet dat veel professionals projecten naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Herenboeren is een groeiende burgerbeweging die mensen met elkaar én met de natuur verbindt. Samen je eigen boerderij runnen en weten waar je eten vandaan komt, dat gunnen we iedereen. Jij toch ook? Help ons met jouw marketing skills!

Anneke Comello

Anneke Comello

Herenboeren NL

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Herenboeren is een sterk groeiende burgerbeweging, maar heeft slechts een klein landelijk team bij Stichting Herenboeren Nederland, daarom kunnen we wel wat hulp gebruiken! We zijn wél razend gemotiveerd en super betrokken, dus we staan te trappelen om samen met jou aan de slag te gaan richting een supergave online campagne in het voorjaar van 2024! Deze campagne is gericht op het werven van bezoekers van Open Dagen op onze 18 Herenboerderijen, deze Open Dagen zullen plaatsvinden tussen 25 mei en 9 juni. Het doel van de Open Dagen is om nieuwe - betalende - leden te werven voor de 18 Herenboerderijen (en 35 Herenboerderijen in oprichting).

Dit willen we met jouw hulp bereiken

  • Een succesvolle online campagne opzetten met behulp van (indien mogelijk) Google Grants en betaalde advertenties op Facebook en LinkedIn

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een online marketeer met ervaring in het vakgebied, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde online marketing thema's. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleid met hun groei (bijvoorbeeld juniors en/of mediors).

  • Je deelt graag jouw expertise over online marketing
  • Jij weet complexe online marketingthema's helder uit te leggen.
  • Bij voorkeur ervaring in het begeleiden van anderen, zoals juniors en mediors, in hun groei.
🧠 Consulting Digital Marketing

Dit hebben we nodig

  • Begeleidende ondersteuning met een specifiek project dat ik ga beginnen.
  • Inhoudelijke feedback op documenten en voortgang.
  • Sparringpartner voor frisse invalshoeken op inhoudelijke kwesties.
  • Training in het gebruik van bepaalde specifieke methodieken en/of tools.

Zo houden we straks contact

  • Advies/vragen stellen per telefoon.
  • Advies/vragen stellen per mail.
Herenboeren NL
Herenboeren NL

De missie van Herenboeren NL.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Heerhugowaard

Elke week verse groenten van het seizoen, lekker fruit, eitjes en (voor wie wil) heerlijk vlees en lekkere vleeswaren. En dat ‘gewoon’ van je éigen boerderij, verzorgd door je éigen boer. Herenboeren weten dat het kan, en hoe het voelt. Herenboeren zijn burgers die gedeeld hun eigen boerderij runnen; samen duurzaam produceren en consumeren. Stichting Herenboeren helpt hen bij de ontwikkeling van deze kleinschalige gemengde boerderijen die duurzaam, gezond en smakelijk eten produceren en verloren voedselvaardigheden herstellen. Wij bieden ondersteuning en vergaren en ontsluiten van kennis voor de verdere ontwikkeling van Herenboerderijen in Nederland. Wij laten zien dat produceren van ons dagelijks voedsel anders, beter en duurzamer kan. Samen gaan we ervoor zorgen dat we met 700.000 hectare alle Nederlanders dichtbij van eerlijk en goed voedsel kunnen voorzien!

Lees meer

Professionals over Herenboeren NL

Marloes 👐 Strategische roadmap voor digitaal platform

8f2aee6b-2fda-4268-81e1-db1772bf8705
💛
rating-stars

"Het was heel leuk om dit project voor Herenboeren NL te doen. Ze hebben zo'n prachtige missie, alleen de mogelijkheid om daar een bijdrage aan te leveren is fantastisch. Daarnaast is iedereen heel betrokken, gedreven en enthousiast, erg aanstekelijk om met deze mensen te werken :-) "

Marloes

Ben 👐 Creatief campagne concept

96b32eba-64f4-4f29-8e67-1df63a4c137a
💛
rating-stars

"Herenboeren is een mooie club met zeer bevlogen mensen en een waardevolle missie. Fijne samenwerking waarbij je werk met enthousiasme en dankbaarheid wordt ontvangen. Een fijne mix op weg naar impact die je samen maakt. "

Ben