Eiliv Sonas Aceron Zuidlsz3xlg Unsplash (1)

Teamlid gezocht: front-end developer

Organisatie in het kort

Help 'n Happie

We maken mensen die het het hardst nodig hebben blij met een heerlijke maaltijd, en helpen tegelijkertijd restaurants draaiende te houden. Dit is een nieuw initiatief van De Nieuwe Gevers dat we van scratch hebben opgezet met een team van creatieve en digitale slimmeriken. Help jij mee? De eerste 200 maaltijden zijn al bezorgd. #coronahulp #supportyourlocals

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

30-45 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 6-8 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

We gaan een nieuw initiatief optuigen dat een probleem aanpakt van de corona crisis. Join our team en help ons met een vet sexy landingspagina!

Julian Hoogendoorn

Julian Hoogendoorn

Help 'n Happie

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

- Normaal verbindt De Nieuwe Gevers 1 professional aan 1 goed doel, nu stellen we het eerste team samen. - Ontstaan als idee van een Nieuwe Gever wat we gaan verwezenlijken met ons netwerk. - In het weekend van 21 & 22 maart stellen we het team samen - Vanaf 22 maart starten we met remote samenwerken - Laatste week maart bezorgen we de eerste maaltijden - We starten in Amsterdam, eerste restaurants zijn al aan boord.

Hier zijn we naar op zoek

 • We zijn opzoek naar iemand die voor ons een simpel doch sexy landingspage kan optuigen, in lijn met de campagne huisstijl.
 • Het liefst in een Wordpress CMS, zodat wij de website zelf makkelijk kunnen bijwerken (geen directe vereiste, wel handig)).
 • Mogelijkheid om blog/nieuwsupdates te plaatsen over de voortgang van het het initiatief.
 • De website is als het ware een doorgeefluik naar andere formulieren en partners, dus het zal weinig complexe functionaliteiten bevatten.
 • In het team komt ook een UX designer, copy writer, grafisch ontwerper én videograaf waar we samen de content mee gaan vullen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een webdesigner die onze nieuwe website, gekozen uit een Wordpress Thema, kan vormgeven en inrichten in Wordpress. Benodigd: ervaring met het ontwerpen van websites en het implementeren van een Wordpress Thema's.

 • We hebben een WordPress-thema gekozen om mee te werken en zoeken een webdesigner om deze te implementeren.
 • Als webdesigner weet je hoe een goede Wordpress website is vormgegeven.
 • Je hebt de vaardigheden om een Wordpress website succesvol te lanceren.
🔧 Web Development
💻 Wordpress Websites

Dit hebben we al in huis

 • De doelgroep(en) die we willen bereiken met onze website.
 • Globale content
 • We hebben een heel team van De Nieuwe Gevers staan met wie we dit samen gaan cheffen. Je staat alles behalve alleen.

Waarom is dit project belangrijk?

3 vliegen. 1 klap. - We maken mensen die het het hardst nodig hebben blij met een heerlijke maaltijd. - We helpen tegelijkertijd restaurants draaiende te houden. - We zorgen dat iedereen zijn steentje bij kan dragen; van buurtbewoner tot Chef!

Help 'n Happie
Help 'n Happie

De missie van Help 'n Happie.

🙂Welzijn
📍Utrecht

We gaan restaurants draaiende houden op een bijzondere manier. We laten ze maaltijden klaarmaken voor de
hulpverleners, mensen in de zorg, de eenzame ouderen, de schoonmakers en iedereen die op dit moment keihard werkt om deze crisis te bestrijden. Dit doen we op de volgende manier:

1. Via een Crowd Funding platform verzamelen we genoeg donaties, zodat de aangesloten restaurants inkopen kunnen doen voor een grote groep mensen.
2. Via het platform kan je mensen, afdelingen of bedrijven nomineren die een lekkere hap verdienen!
3. De Chef's gooien hun keukens weer open om deze heerlijke maaltijden met hun team te bereiden.
4. Wij gaan, met alle aangesloten vrijwilligers, deze maaltijden lokaal bezorgen.

Restaurants in Amsterdam als Oliver Green en Rijks zijn al aan boord. Amsterdam is een feit, we zijn nu aan het kijken naar een landelijke uitrol.

Help 'n Happie is initiatief van De Nieuwe Gevers, Sophia van der Kolk en Tim Dekens.

Lees meer