Business consultant - Vrijwilliger (Tijdelijk)
DSC 5971Kna Thornsche Molen Naam 1280X853

Pitch deck formuleren

Project details

💒 Harmonie KNA Beek

🛠️ Business development

⏱️ 8-16 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Harmonie KNA is een enthousiaste, culturele en actieve vereniging en organiseert muzikale activiteiten. Wij verbinden hiermee de gemeenschap en zorgen vooral voor veel plezier. Iedereen is van harte welkom, jong en oud.

 • Kunst en cultuur
 • Welzijn

Profiel vrijwilliger

Een strategische (business) consultant die kan helpen met het samenstellen van een krachtig verwoord pitch deck. Benodigde skills: communicatief sterk (zowel verbaal als in schrift), en ervaring binnen business-gerelateerde zaken (zoals missie/visie, strategie, markt, USP’s, proposities, pitch presentaties, etc).

Start: We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Met jouw hulp ligt er een helder en duidelijk verhaal over onze activiteiten en impact dat we als basis kunnen gebruiken voor onze fondsenwerving, sponsoring en afspraken met gemeente.
Erica Gruyters
Geschreven door Erica Gruyters van Harmonie KNA Beek

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze muziekvereniging bestaat 100 jaar en is gezond en groeiende. Dat vieren we met een jaar vol feest voor en met leden, leerlingen en alle inwoners van ons dorp. We zijn op zoek naar een sterk basisverhaal dat we kunnen inzetten bij fondsenwerving en sponsoring. Zelf weten we namelijk niet goed hoe we een sterk pitch deck moeten neerzetten. Denk je met ons mee?

Wat hebben we nodig?

 • Strategisch overleg over huidige doelstellingen, activiteiten, doelgroepen en toekomstplannen en doel van pitch document.
 • Hulp met het sterker articuleren van onze activiteiten, doelen en/of propositie.
 • Een goed geschreven en toegankelijk verhaal in de vorm van een pitch presentatie, opgeleverd in een presentatie document (zoals Powerpoint, Keynote of Google Sheets).

Wat hebben we al?

 • Doelgroep voor wie het pitch deck bestemd is.
 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit geeft.
 • Missie, visie en waarden.
 • Informatie over de markt, doelgroep en het competitieve landschap.
 • Een concept projectplan
 • Veel regionale sponsors en >150 stille leden
 • Kennis en overzicht mogelijke subsidiekanalen
Harmonie KNA Beek
Harmonie KNA Beek

De missie van Harmonie KNA Beek.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Beek-Ubbergen

Harmonie KNA uit Beek is een vereniging met als hoofddoel goede muziek maken. Voor onszelf en voor anderen. Naast alle gevarieerde muziek in ons repertoire staan ook feesten en gezelligheid hoog bij ons in het vaandel. De muzikanten van KNA brengen deze mix met muziek graag over op dorpsgenoten, vrienden en familie. Muziek verbindt, geeft plezier en brengt een gemeenschap samen.

Lees meer

Professionals over Harmonie KNA Beek

Nibaa 👐 Inhoudelijke check op subsidieaanvraag

Nibaa
Ik vond het heel fijn om met Erica samen te werken, en iets te doen wat ik niet eerder heb gedaan. Het proces verliep fijn en communicatie was goed!