Schermafbeelding 2021 10 25 Om 11.42.55

Jubileum campagne concept bedenken

Profiel vrijwilliger

Een creatieve concepter/copywriter, die een campagne communicatieconcept kan bedenken en deze tot visuele mock-ups kan uitwerken in een concept document.

Ervaring met:

 • Creative concepting

Organisatie in het kort

Harmonie KNA is een enthousiaste, culturele en actieve vereniging en organiseert muzikale activiteiten. Wij verbinden hiermee de gemeenschap en zorgen vooral voor veel plezier. Iedereen is van harte welkom, jong en oud.

 • Kunst en cultuur
 • Welzijn

Project details

💒 Harmonie KNA Beek

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw expertise zijn we als muziekvereniging zichtbaar in het dorp voor iedereen. Ook jij bent welkom om mee te doen aan onze activiteiten. Muziek verbindt.
Erica Gruyters
Geschreven door Erica Gruyters van Harmonie KNA Beek

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Hoera, we bestaan binnenkort 100 jaar! We zien een kans om met een creatief concept een extra laag over onze losse activiteiten te zetten en hiermee zichtbaar te maken hoe gaaf het is dat er muziek klinkt in het dorp. We hebben veel bedachte activiteiten zoals een historische route door het dorp, schoolproject, een 3 daags event, een nieuw werk door een componist, een magazine etc. Ben jij de creatieve geest die een concept hierom heen bedenkt? Schrijf je dan in!

Wat hebben we nodig?

 • Een creatief concept voor ons 100 jarige jubileum, een jaar vol muzikale activiteiten, dat past bij ons merk en budget.
 • Een concept document dat het campagne concept bevat (met elementen als boodschap, tagline en middelen inzet, concept mock-ups etc).
 • Het concept uitgewerkt in mock-up designs in lijn met onze huisstijl.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doel van de campagne.
 • Doelgroepomschrijving voor de campagne.
 • verder nauw betrokken: docent minor Kunst en cultuur, verantwoordelijk voor alle uitingen diverse locaties
 • Afspraken basisschool schoolproject ism beeldend kunstenaar
 • Ook jij bent welkom om mee te doen aan onze activiteiten :)!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Harmonie KNA Beek
Harmonie KNA Beek

De missie van Harmonie KNA Beek.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Beek-Ubbergen

Harmonie KNA uit Beek is een vereniging met als hoofddoel goede muziek maken. Voor onszelf en voor anderen. Naast alle gevarieerde muziek in ons repertoire staan ook feesten en gezelligheid hoog bij ons in het vaandel. De muzikanten van KNA brengen deze mix met muziek graag over op dorpsgenoten, vrienden en familie. Muziek verbindt, geeft plezier en brengt een gemeenschap samen.

Lees meer

Professionals over Harmonie KNA Beek

Nibaa 👐 Inhoudelijke check op subsidieaanvraag

Nibaa
Ik vond het heel fijn om met Erica samen te werken, en iets te doen wat ik niet eerder heb gedaan. Het proces verliep fijn en communicatie was goed!