a3cd0639-2d9f-474a-8c10-26dde60a85fe

Communicatie advies 100-jarig jubileum

Organisatie in het kort

Harmonie KNA Beek

Harmonie KNA is een enthousiaste, culturele en actieve vereniging en organiseert muzikale activiteiten. Wij verbinden hiermee de gemeenschap en zorgen vooral voor veel plezier. Iedereen is van harte welkom, jong en oud.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Welzijn

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met het meedenken bij ons communicatieplan voor ons jubileum, help je ons om onze (muziek)events maximaal neer te zetten voor jong en oud!

Erica Gruyters

Erica Gruyters

Harmonie KNA Beek

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Muziek verbindt, geeft plezier en brengt een gemeenschap samen. Het 100-jarige jubileumjaar van Harmonie KNA grijpen we aan om iedereen van jong tot oud in ons dorp mee te laten doen met activiteiten als concerten, schoolproject, historische route en feestweekend. We hebben grootse plannen die nu vorm krijgen, zitten vol energie en werken 100% met vrijwilligers. We weten wat een goed communicatieplan kan bijdragen maar missen zelf de capaciteit en kunde voor een goede start. Denk je met ons mee over de invulling van ons plan?

Hier zijn we naar op zoek

  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: communicatiedoelstellingen, boodschap jubileumjaar en losse activiteiten, interne en externe doelgroepen, middelen en planning.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een ervaren communicatie specialist of adviseur, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) communicatie thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, content, doelgroepen, boodschap, kanalen, etc.

🧭 Communicatie strategie
🗞 PR

Dit hebben we al in huis

  • Een personeelslid die verantwoordelijk is voor het project.
  • Een idee van de boodschap die we graag willen overbrengen.
  • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken: intern (leden, vrijwilligers) en extern (partners, sponsors, publiek, scholieren, zorginstelling etc)
  • Projectplan
  • Aanzet communicatieplan (niet af)
  • Nieuwsbrieven jubileumjaar
  • Projectleider met ervaring Marcom en opdrachtbegeleiding

Harmonie KNA Beek
Harmonie KNA Beek

De missie van Harmonie KNA Beek.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Beek-Ubbergen

Harmonie KNA uit Beek is een vereniging met als hoofddoel goede muziek maken. Voor onszelf en voor anderen. Naast alle gevarieerde muziek in ons repertoire staan ook feesten en gezelligheid hoog bij ons in het vaandel. De muzikanten van KNA brengen deze mix met muziek graag over op dorpsgenoten, vrienden en familie. Muziek verbindt, geeft plezier en brengt een gemeenschap samen.

Lees meer

Professionals over Harmonie KNA Beek

Nibaa 👐 Inhoudelijke check op subsidieaanvraag

💛
rating-stars

"Ik vond het heel fijn om met Erica samen te werken, en iets te doen wat ik niet eerder heb gedaan. Het proces verliep fijn en communicatie was goed!"

Nibaa