Communicatie specialist - Vrijwilliger (Tijdelijk)
a3cd0639-2d9f-474a-8c10-26dde60a85fe

Communicatie advies 100-jarig jubileum

Project details

💒 Harmonie KNA Beek

🛠️ Communicatie

⏱️ 6-10 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Harmonie KNA is een enthousiaste, culturele en actieve vereniging en organiseert muzikale activiteiten. Wij verbinden hiermee de gemeenschap en zorgen vooral voor veel plezier. Iedereen is van harte welkom, jong en oud.

 • Kunst en cultuur
 • Welzijn

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of communicatie specialist, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) communicatie thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als communicatiedoelstellingen, content, doelgroepen, boodschap, etc.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met het meedenken bij ons communicatieplan voor ons jubileum, help je ons om onze (muziek)events maximaal neer te zetten voor jong en oud!
Erica Gruyters
Geschreven door Erica Gruyters van Harmonie KNA Beek

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Muziek verbindt, geeft plezier en brengt een gemeenschap samen. Het 100-jarige jubileumjaar van Harmonie KNA grijpen we aan om iedereen van jong tot oud in ons dorp mee te laten doen met activiteiten als concerten, schoolproject, historische route en feestweekend. We hebben grootse plannen die nu vorm krijgen, zitten vol energie en werken 100% met vrijwilligers. We weten wat een goed communicatieplan kan bijdragen maar missen zelf de capaciteit en kunde voor een goede start. Denk je met ons mee over de invulling van ons plan?

Wat hebben we nodig?

 • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: communicatiedoelstellingen, boodschap jubileumjaar en losse activiteiten, interne en externe doelgroepen, middelen en planning.
 • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.

Wat hebben we al?

 • Een personeelslid die verantwoordelijk is voor het project.
 • Een idee van de boodschap die we graag willen overbrengen.
 • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken: intern (leden, vrijwilligers) en extern (partners, sponsors, publiek, scholieren, zorginstelling etc)
 • Projectplan
 • Aanzet communicatieplan (niet af)
 • Nieuwsbrieven jubileumjaar
 • Projectleider met ervaring Marcom en opdrachtbegeleiding
Harmonie KNA Beek
Harmonie KNA Beek

De missie van Harmonie KNA Beek.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Beek-Ubbergen

Harmonie KNA uit Beek is een vereniging met als hoofddoel goede muziek maken. Voor onszelf en voor anderen. Naast alle gevarieerde muziek in ons repertoire staan ook feesten en gezelligheid hoog bij ons in het vaandel. De muzikanten van KNA brengen deze mix met muziek graag over op dorpsgenoten, vrienden en familie. Muziek verbindt, geeft plezier en brengt een gemeenschap samen.

Lees meer

Professionals over Harmonie KNA Beek

Nibaa 👐 Inhoudelijke check op subsidieaanvraag

Nibaa
Ik vond het heel fijn om met Erica samen te werken, en iets te doen wat ik niet eerder heb gedaan. Het proces verliep fijn en communicatie was goed!