f4ea1054-040e-4b86-a41c-7625a08d77ca

SEO tekst verjaardagsspel

Organisatie in het kort

Happyhulpjes

Happyhulpjes geeft ondernemers in kansarme wijken, niet de vis, maar de hengel om hun wijk uit armoede te tillen. Samen vergroten we impact!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Armoede

Project details

⏱️

6-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jou kunnen we onze spellen beter vindbaar maken, daarmee vergroot jij het aantal shoppingtrips en creëren ondernemers meer lokale banen in Khayelitsha.

Cheyenne Schuit

Cheyenne Schuit

Happyhulpjes

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Om shoppingtrips voor ondernemers in de kansarme wijk in Khayelitsha te financieren, verkopen we spellen voor feestjes. Dit zijn digitale slidedecks met opdrachten die de feestjes-chef snel persoonlijk kan maken en kan casten naar een scherm. Volgens onderzoek van HAN studenten is er interesse in het verjaardagsspel, maar dit is op dit moment niet vindbaar. Geef jij met jouw SEO-expertise onze helden in sloppenwijken een zwengel?

Hier zijn we naar op zoek

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

  • Jij hebt een passie voor schrijven en een talent om pakkende teksten te creëren.
  • Kennis van SEO is een pluspunt, want we willen graag dat onze teksten op Google naar boven komen.
  • We staan open voor jouw ideeën en creativiteit om onze boodschap in webteksten te vertalen.
✍️ Copywriting
🔎 SEO

Dit hebben we al in huis

  • Onze huidige website.
  • Missie en visie document.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale content richting(en).

Happyhulpjes
Happyhulpjes

De missie van Happyhulpjes.

🤲Armoede
🌱 Start-up fase
📍Arnhem

Khayelitsha - een kansarme sloppenwijk in Zuid-Afrika met naar schatting 1.2 miljoen inwoners en 70% werkeloosheid. Happyhulpjes geeft ondernemers in deze wijk een start met shoppingtrips om een eigen bedrijf te beginnen. Met deze ondernemers zetten we nieuwe projecten op, zoals een internethub of zonnepanelen service. Voor lokale banen, meer faciliteiten en rolmodellen met hoopvolle verhalen!

Lees meer

Professionals over Happyhulpjes

Endeavour 👐 SEO tekst verjaardagsspel

f1812ced-953e-495b-8be0-c9f8e4326921
💛
rating-stars

"De communicatie verliep soepel. Ik voelde geen druk vanuit de organisatie iets wat langer duurde. Ze waren erg flexibel en probeerde actief mee te denken en te helpen."

Endeavour