e232eb25-32ac-45bb-95da-77b504a3bf44

Call: Online marketeer

Organisatie in het kort

Groente & Fruit brigade

Groente & Fruitbrigade voorziet iedere voedselbankklant elke week van verse groente & fruit gered van voedselverspilling.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Armoede
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Projectomschrijving

De vraag

Onlangs is er een nieuwe website gelanceerd. We willen graag laten kijken naar of we de SEO goed hebben ingericht. Dat kan resulteren in een concreet advies. Wij hebben niet genoeg inhoudelijke kennis

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🧠 Consulting Digital Marketing

Extra achtergrondinformatie

De vragen die we momenteel hebben: - Wat doen we momenteel al goed? Wat kan er beter? - Is Yoast goed ingezet? - Moeten we nog dingen aanpassen mbt Google Snippets? - Welke copy op de website kan (moet) beter? - Op welke zoektermen moeten we gevonden worden om vrijwilligers (poeldijk, venlo, nationaal), leveranciers (groente/fruit-branche) en donateurs te werven? Waar zoeken zij op? - Met jouw bevindingen zouden we willen brainstormen over: welke zoektermen laten we naar welke pagina’s leiden? Welke aanpassingen moeten die pagina’s krijgen om goed te scoren op de zoektermen in google? Dit moet resulteren in een werklijst.

Groente & Fruit brigade
Groente & Fruit brigade

De missie van Groente & Fruit brigade.

🤲Armoede
📍Houten

Groente & Fruitbrigade heeft als missie om iedere voedselbankklant iedere week te voorzien van verse groente & fruit. Daartoe zijn in de grote versregio's in Nederland (Westland en Limburg) elke week vrijwilligers aan de slag om grote partijen overschotten en buitenbeentjes te verzamelen, sorteren en distribueren naar distributiecentra van Voedselbanken Nederland. #SamenEtenWeGezonder

Lees meer

Professionals over Groente & Fruit brigade

Anne 👐 Animatie

e36f0b1e-cec3-414b-a323-d9952a329f4f
💛
rating-stars

"Het was fijn om met de Groente & Fruitbrigade te werken, omdat ik veel creatieve vrijheid kreeg. De mensen van de organisatie zijn ook erg aardig. Enige minpunt is dat ik soms wel lang op feedback moest wachten."

Anne

Sita 👐 Huisstijl handboek

0f0774c8-354e-4070-882b-a43f7d48efaa
💛
rating-stars

"Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Leuke meetings gehad, het team is erg enthousiast. Ook staan ze open voor feedback. "

Sita

Gert 👐 Fotoshoot op locatie

d9ad7c89-18f8-4e0e-9267-440add6b1926
💛
rating-stars

"Heel fijn samenwerken met een flinke groep vrijwilligers. Allen bereid om mee te werken en heel gewillig tijdens de shoot."

Gert