cd874793-abc2-4756-bb9b-88e37e40b0fd

UX design

Organisatie in het kort

Greendish

De gezondheid, duurzaamheid en voeding van mens, dier en planeet bevorderen door sociale ondernemingen op te zetten als Greendish & Essentio

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn

Project details

⏱️

8-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Vanuit huis

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met jouw expertise help je Greendish om voedselaanbieders te overtuigen om maaltijden aan te bieden binnen de grenzen van de planeet.

Maye de Ruiter

Maye de Ruiter

Greendish

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Onze website is klaar voor een flinke upgrade! Greendish heeft in de laatste maanden een nieuwe visual identity laten ontwikkelen. En ook de opzet van onze site willen we flink aanpassen. Direct na de vakantieperiode gaan we daarom starten met de ontwikkeling van een nieuwe site, waarbij de focus ligt op lead generation. Voorafgaand aan de bouw willen we een UX ontwerp maken, waarin de behoefte van onze B2B doelgroepen op het gebied van verduurzaming van hun voedselaanbod, samenkomt met onze bedrijfsdoelstellingen. We werken al samen met een partij die de site zal gaan bouwen in WordPress.

Hier zijn we naar op zoek

 • Het in kaart brengen van knelpunten binnen onze User Experience en het uitdenken van belangrijkste user flows.
 • Strategische onderbouwing van en feedback op de user flow met data over zoekgedrag van belangrijkste doelgroepen.
 • Feedback op en aanscherping van de wireframes van de verschillende webpagina's die door onze webbouwer worden voorgesteld.
 • Een opgeleverd UX design van het digitale product.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een User Experience Designer die de belangrijkste user flows van een digitaal product (website of app) kan uitdenken, en die ideeën kan overbrengen in heldere UX designs. Benodigd: ervaring met het creëren/verbeteren van digitale producten zoals websites, apps of platformen.

 • Jij hebt een scherp oog voor UX design en spot de verbeterpunten.
 • Jij deelt graag jouw kennis en aanbevelingen in een audit voor een soepele gebruikerservaring.
 • Ervaring met het verbeteren van websites, apps of platformen is een must!
👩‍💻 UX

Dit hebben we al in huis

 • Doelgroepomschrijving.
 • De belangrijkste doelen die wij gebruikers willen laten volbrengen met het digitale product.
 • inzage in Google Analytics van de huidige site
 • Tegen de tijd dat we starten ligt er een voorstel voor een UX, gemaakt door onze webbouwer (dat we graag door jou laten aanscherpen)

Greendish
Greendish

De missie van Greendish.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

De Founding Good Foundation richt zich op het oprichten van sociale en duurzame ondernemingen die de gezondheid van mens, dier en planeet bevorderen en waarvoor (nog) geen goed business model is.

Met Greendish versnellen we de voedseltransitie door ziekenhuizen, scholen, restaurants en kantoren te ondersteunen bij het gezonder en duurzamer maken van hun voedselaanbod. Help je mee?

Lees meer

Professionals over Greendish

Martijn 👐 UX design

💛
rating-stars

"Een enthousiast team met een flinke ambitie voor komende jaren. Tijdens een inspirerende werksessie zijn we van een aanscherping van de visie voor digitaal, pragmatisch tot een eerste versie van de website gekomen. Met een lange lijst van ideeën om daarna te blijven ontwikkelen."

Martijn